Bitcoin analyse

PlanB voorspelt grote stijgingen voor de Bitcoin koers

De inmiddels wereldberoemde Nederlandse kwantitatieve analist PlanB verwacht dat de Bitcoin koers de komende maanden een grote parabolische run zal maken. Hij wees in een recente podcast uiteraard op zijn bekende stock-to-flow (S2F) -model waarmee hij de maandelijkse slotkoersen van BTC in augustus en september kon bepalen.

PlanB is de maker van het Bitcoin stock-to-flow (S2F) -model, dat probeert de prijs van de koningsmunt te voorspellen door de hoeveelheid nieuw aanbod die elk jaar op de markt komt te meten in vergelijking met de hoeveelheid die al bestaat. Op basis van dat model deed hij de volgende voorspelling:

“Het model dat de afgelopen maanden de meeste aandacht kreeg, was het vloermodel, omdat ik op 20 juni voorspelde – dat was trouwens dezelfde tijd dat de Guggenheim-chef voorspelde dat Bitcoin onder de $20.000 zou gaan – op ongeveer dezelfde tijd dag deed ik de voorspelling: ‘Nee, nee, nee, het gaat $47.000 worden.’ En Bitcoin was op dat moment minder dan $34.000. Ik zei: ‘Nou, in augustus zal het boven de $47.000 sluiten. In september daalt het een beetje, maar het zal sluiten boven $43.000, en in oktober zal het boven $63.000 sluiten.’”

PlanB ging verder met aangeven dat als BTC de bodemprijsvoorspellingen van zijn S2F-model wil blijven volgen, het in november met meer dan 44% kan stijgen ten opzichte van de huidige prijs van ongeveer $60.000. Hij gaf vervolgens aan dat het in december opnieuw een grote rally kan realiseren:

“Als dat zo doorgaat, en eerlijk gezegd zou het me verbazen als dat niet zo is, zou dat een unieke gebeurtenis zijn die we in de afgelopen tien jaar niet hebben gezien. Maar als dat zo doorgaat, gaan we al naar $98.000 in november en $135.000 Bitcoin in december, dus dat wordt een heel mooie kerst dit jaar als dat uitkomt.”

Hoewel hij de komende maanden een enorme prijsstijging verwacht, denkt hij overigens niet dat Bitcoin in staat zal zijn om een ​​nieuwe grote correctie te vermijden die historisch gezien wordt bij elke grote bull-cyclus die het heeft doorgemaakt:

“Ik denk niet dat de wereld klaar is voor hyperbitcoinisatie of de supercyclus. Ik denk dat we nu door hebzucht zullen worden bestuurd en dat de vrees pas later komt en we zullen waarschijnlijk een -80% zien, nadat we een top hebben bereikt van een paar honderdduizend dollar.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN