Altcoin analyse

Deze drie altcoins moet je in de gaten houden, aldus Credible Crypto

De pseudonieme handelaar die bekend staat als Credible Crypto heeft aan zijn 251.200 Twitter-volgers aangegeven dat hij bullish is op de volgende drie altcoins. Zo gaf hij aan dat whales Convex Finance lijken te verzamelen, wiens CVX-token de Curve Finance gedecentraliseerde beurs (DEX) aanstuurt. Hij tweette het volgende:

“Nog een miljoen dollar aankoop van CVX van de profs tegen een prijs van $21,53 per CVX. Ja, je bent nog vroeg.”

Credible ging verder met aangeven dat XRP er ook sterk uitziet, ondanks Ripple’s juridische strijd met Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Hij verwacht dan ook dat de XRP koers een historisch weerstandsniveau zal omzetten in steun, wat de weg vrijmaakt voor een grote rally. Hij tweette:

“Ik kan er niet over uit hoe geweldig deze grafiek eruitziet. Vanuit technisch perspectief heb ik moeite om te zien hoe een analist een objectief bearish argument voor deze grafiek kan maken. Als we hier binnenkort uitbreken, zal XRP gezichten doen smelten.”

De analist gaf tot slot aan dat het digitale activum van het gedecentraliseerde openbare netwerk Hedera Hashgraph (HBAR) ook veel potentie laat zien. Credible Crypto gaf aan dat er een nieuw record in het verschiet ligt als het activum een ​​resterende hindernis kan nemen op $0,47:

“HBAR volgt hier prachtig het plan. Tegen het middelpunt van dit bereik op aan het komen. Ik vermoed dat het snel breekt en we doorgaan naar het bereik van 0,43. Duidelijk ROOD en nieuwe all-time high inkomend.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN