Bitcoin Nieuws

cryp2GEM: Wat zijn de volgende stappen voor ETH en BTC?

Allereerst willen we MsDaan van cryp2GEM bedanken voor deze analyse. Indien je interesse hebt in BTC-/altcoin-updates en calls kan je Daan zijn Twitter volgen via: www.twitter.com/msdaancrypto. Hij heeft immers een indrukwekkend trackrecord, deze kan je bekijken via www.cryp2gem.com/trading!

Vandaag zullen we kijken naar de twee belangrijkste cryptocurrencies van dit moment, namelijk Bitcoin (BTC) & Ethereum (ETH). Het is iedereen al hoogstwaarschijnlijk opgevallen dat we de afgelopen dagen een nieuwe all-time-high hebben gemaakt. Wie onze analyses in de gaten heeft gehouden zag dit uiteraard al aankomen. De vraag is nu echter hoe de charts er op dit moment uitzien en wat de verwachtingen zijn voor de korte termijn. Laten we het bekijken in de grafieken!

BTC/USDT 8-uur-grafiek

Bron: TradingView

Wanneer we naar Bitcoin kijken zien we dat het 60k-gebied een mooi ondersteuningsniveau is geworden en dat de dips telkens weer worden opgekocht. Verder zien we dat we een mooie trendline hebben gevormd, dit al sinds begin oktober gaande is. Tegelijkertijd is dit ook de lijn die in combinatie met de RSI die een mooie hidden bullish divergence vormt op meerdere timeframes. Overigens begint de Mac-D ook de kracht te verliezen in de bearish zones en vindt er op de lagere timeframes al snel een bullish-cross plaats.

ETH/BTC 8-uur-grafiek

Bron: TradingView

De Ethereum grafiek respecteert netjes de fibonacci levels die we eerder hebben getekend en we zien dan ook dat we, na een mooie bounce van de fib 1.272, weer terug boven de fib 1.0 uitgekomen zijn. Dit gebied is een belangrijke zone, we zien immers dat de afgelopen weken veel price-action rond dit gebied heeft plaatsgevinden. Op dit moment bevinden we ons er dus boven maar een grote beproeving volgt snel, namelijk de trendline die nadert. Het is dus afwachten of we deze zullen doorbreken. De RSI heeft inmiddels wel een resistance doorbroken en wijst ons zo de weg. De vorige keer dat we uitbraken boven deze resistance volgde er een mooie pump!

Conclusie

Wanneer we beide charts naast elkaar leggen blijft onze bias bullish voor de korte termijn staan en verwachten we aankomende dagen een mooie break-out van beiden paren. Tegelijkertijd zullen we uiteraard de trendline van BTC/USDT in de gaten houden en ook de fib 1.0 van ETH/BTC. Mochten we hieronder vallen, dan zullen we de situatie moeten her-evalueren.

Wil je meer van dit soort analyses en voorspelling? Check dan ons Telegram kanaal op: https://t.me/c2gtradingroom of klik op het logo hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN