Bitcoin

Vroege Facebook-investeerder wenst dat hij meer BTC gekocht had

In een recent interview ging Peter Thiel, één van de eerste investeerders van Facebook en de mede-opricher is van PayPal, dieper in op cryptocurrencies, en gaf toe dat hij te weinig geïnvesteerd heeft in Bitcoin (BTC). Hij gaf verder aan dat “het antwoord is om long te gaan” op de nummer één cryptocurrency.

De tech-ondernemer sprak woensdag tijdens een Lincoln Network-interview in Miami, over een reeks onderwerpen, van traditionele financiën tot cryptocurrency. Thiel gaf toe dat hij zich onderbelicht voelde voor Bitcoin en suggereerde dat het kopen van de munt het antwoord was op degenen die aarzelden om te investeren. “Ik denk dat de antwoorden nog lang op zich laten wachten”, besloot hij.

Thiel voegde eraan toe dat het succes van Bitcoin waarschijnlijk wordt beïnvloed door het huidige falen van traditionele financiële systemen. Hij zei het volgende:

“Bitcoin voor $66.000. Gaat het omhoog? Misschien. Maar het vertelt ons zeker dat we ons op een compleet faillissementsmoment bevinden voor de centrale banken.”

Thiel verklaarde ook dat cryptocurrencies aansluiten bij zijn libertaire waarden als een “kracht voor decentralisatie”. Hij vergeleek ze met gecentraliseerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie-surveillance, die hij “in wezen communistisch” noemde.

De opmerkingen van gisteren zijn niet de eerste keer dat de mede-oprichter van PayPal naar buiten komt om cryptocurrencies te ondersteunen. Eerder dit jaar beschreef Thiel zichzelf als een “pro-crypto, pro-Bitcoin maximalist”. Daarnaast heeft hij verschillende cryptoprojecten ondersteund, zoals BitDAO en de cryptocurrency-beurs Bullish.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN