Bitcoin Nieuws

De echte zeepbel is nog niet eens begonnen, aldus analist

De Bitcoin koers is met een aanzienlijke 100% gestegen sinds het dieptepunt van onder de $30k een paar maanden geleden, maar een bepaalde analist is van mening dat de echte “zeepbel” nog niet eens is begonnen.

Volgens CryptoQuant-analist, die bekend is op Twitter onder @venturefoundEr, moeten we de echte BTC-zeepbel nog zien. Hij gaf aan dat er “zeepbellen ontstaan ​​wanneer het momentum van korte termijn rendementen genoeg geld aantrekt dat de samenstelling van beleggers verschuift van voornamelijk lange termijn naar meestal korte termijn.”

Op het moment van schrijven zijn de korte termijn houders goed voor 17% van de distributie van het aanbod – een aantal dat op een historisch dieptepunt staat. Bovendien dook hij verder in de redenen achter de vorming van zeepbellen en zei het volgende:

“De vorming van zeepbellen gaat niet zozeer over mensen die irrationeel deelnemen aan beleggingen op de lange termijn. Ze gaan over mensen die enigszins rationeel op weg zijn naar korte termijn handel om het momentum vast te leggen dat zichzelf aan het opeten was.”

Wat denken jullie? Zijn jullie het eens met de analist? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN