Polkadot koers analyse

Solana en Ethereum hebben voldoende nog opwaarts potentieel, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist en -handelaar, bekend als Smart Contracter, deelde met zijn bijna 174.000 volgers het pad voorwaarts voor de twee grote smart contract-platforms Solana (SOL) en Ethereum (ETH).

Hij begon met het analyseren van de ‘Ethereum killer’ Solana. De analist gaf aan dat SOL, na een periode van accumulatie, naar een nieuw record zal stijgen. Hij tweette het volgende:

“Sol ATH [all-time high] binnenkort. Deze heraccumulatie zal niet eeuwig duren.”

In de tweet verwees de analist naar een tweet die hij eerder deze week plaatste, waarin hij voorspelde dat Solana met meer dan 100% zou kunnen stijgen ten opzichte van de Amerikaanse dollar (SOL/USD) en Bitcoin (SOL/BTC), na het beëindigen van golf vier van zijn vijf-golf uptrend:

“[Wave] vier laag is naar mijn mening heel dichtbij om op SOL/BTC te worden geprint. Hetzelfde dieptepunt op het USD-paar was al geprint en alleen in een herophoping van HTF [hoog tijdsbestek]. De volgende stap hoger zal >100% zijn [naar mijn mening].”

Smart Contracter maakt gebruik van de Elliott Wave-theorie, een technische analysebenadering die toekomstige prijsactie voorspelt door de psychologie van de menigte te volgen die zich meestal in golven manifesteert. Volgens de theorie is golf vier de laatste corrigerende fase voordat het de laatste golf van zijn cyclus lanceert.

In het geval van de Ethereum koers gaf Smart Contracter aan dat het toonaangevende smart contract-platform nog niet klaar is met stijgen, nadat het zijn diagonale weerstand op $3.500 heeft uitgeschakeld. Hij tweette het volgende:

“Solide zet. Ik denk dat er echter nog wat in de tank zit.”

De crypto-analist zei ook dat hij Ethereum nauwlettend in de gaten houdt op zijn Bitcoin-paar (ETH/BTC). Volgens Smart Contracter maakt ETH/BTC zich momenteel op voor een stap naar 0,12 BTC ($7.355), wat neerkomt op een opwaarts potentieel van bijna 100% ten opzichte van de huidige waarde van 0,062 BTC, of ongeveer $3.800 op het moment van schrijven:

“Er [zijn] mensen die echt denken dat ETH/BTC er bearish uitziet.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN