Jimmy Choo NFT

Modemerk Jimmy Choo lanceert eigen NFT

Het luxe modemerk, Jimmy Choo, heeft aangekondigd dat het, in samenwerking met de Eric Haze en mode-icoon Poggy, zijn eerste stap in de digitale kunst heeft gezet door de lancering van een unieke non-fungible token (NFT).

De JIMMY CHOO / ERIC HAZE CURATED BY POGGY-samenwerking combineert zoals gezegd de unieke creativiteit van de in New York gevestigde kunstenaar en ontwerper, Eric Haze, het Japanse mode-icoon, Poggy en de in Londen gevestigde creative director van Jimmy Choo, Sandra Choi.

Als gevolg hiervan zal er op 20 oktober een geanimeerd kunstwerk met een digitale versie van de sneaker beschikbaar zijn om op te bieden via Binance NFT. De NFT laat de sneaker draaien tegen een canvas van Haze’s kenmerkende script en bestaat alleen digitaal. De hoogste bieder van de veiling krijgt niet alleen de NFT, maar ontvangt ook een handgeschilderd paar sneakers in beperkte oplage.

Het bieden op de veiling wordt gehost op de Binance NFT-marktplaats en alle winst van de veiling zal worden gedoneerd aan The Jimmy Choo Foundation ter ondersteuning van Women for Women International, die vrouwelijke overlevenden van oorlog helpt hun leven weer op te bouwen.

Naast de geveilde NFT zal Jimmy Choo 8.888 Mystery Boxes beschikbaar stellen voor aankoop op 20 oktober voor 30 BUSD. Ze zullen worden verdeeld in vier niveaus van schaarste: een enkele Jimmy Choo / Eric Haze LOVE 100 Glitter, 445 superzeldzame kaarten, 3109 zeldzame kaarten en 5333 neutrale kaarten. Kopers kopen de boxen uiteraard zonder te weten welke kaart ze van tevoren krijgen.

Gebruikers die de SSR of de SR uit de Jimmy Choo Mystery Box weten te verkrijgen, krijgen de kans om een ​​superzeldzaam, nooit eerder vertoond NFT-ontwerp van Jimmy Choo te ontvangen, dat op een later tijdstip zal worden gelanceerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN