Ethereum koers analyse

MyPileus: Deze altcoin ziet er goed uit in de grafieken

Zoals jullie allemaal vast al gezien hebben in jullie portfolio, is het een erg goede week geweest voor de altcoins. Vandaag zullen we ons gaan concentreren op NERVOS. Zoals gebruikelijk, zullen wij onze lagen techniek toepassen om deze munt te analyseren. Hierbij maken we gebruik van de MyPileus tekentools op TradingView, waarin Orderblocks / Momentum meter / SUDs / Trading ranges / VPVR / Paterns de basis steeds vormen voor onze analyse. Een analyse stelt ons in staat om een gameplan op te maken waarmee dan pas een trade kunnen in plannen. Het creëren van een gameplan gebeurt dus in essentie door het zoeken van confluence, wat ons op zijn beurt een hogere kans van slagen geeft.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

VPVR

Zelfde stappen zoals anders. Volumezones markeren, waw echt pal boven de POC (point of control) gele lijn, die momenteel fungeert als steun.

Momentum meter

Deze indicator laat ons momenteel op het moment van schrijven een buy en strong buy kans zien. Enkel mogen we er nog geen gevolg aan geven als zijnde een market buy, we moeten eerder op zoek gaan naar een iets conservatiever entry. Maar we houden het in ons achterhoofd.

Orderblocks

De OBS geven ons aan dat we nu momenteel in niemandsland zitten, dus daar hebben we momenteel niet veel aan.

SUD’s

Deze geven ons momenteel aan dat er een nieuwe steun tracht geprint te worden op en rond 0.01318 dollar. Een bullish candle close is de bevestiging hiervan. Eens de close gebeurd is, krijgen we een mooi buy momentje, zoniet dan valt de onderste opnieuw in het visier rond 0.010 dollar.

Trading ranges

Deze is hier voor mezelf zeer duidelijk. We weten dat op tijd van schrijven boven het EQ aan het traden zijn. Een close hierboven is effectief een extra bullish signaal. Agressief kan je dus het EQ morgen kopen of conservatief het 0.0115 niveau.

Paterns

We kijken van links naar rechts, en dan is duidelijk te zien dat we in een deftige compressiefase zitten. De huidige candles bewegen nu vooral rustig in een compressie formatie. Dus het is duidelijk dat de trending nog moet gebeuren hier, wat ons de mogelijkheid geeft om rustig naar een setup te zoeken, ipv op een rijdende trein te moeten springen. Wedge (falling) formatie lokaal dus. Eens we wat meer uitzoomen valt er opnieuw, net zoals vorig keer op andere alts, ook hier een cup met handle op.

Gameplan

We hebben er voor gekozen deze keer om twee gameplans te visualiseren. Zowel een aggressieve als een conservatieve gameplan. Tussen targets heb we niet geplaatst, maar is geen slecht idee, idem als het gebruiken maken van de Mypileus tekentools. Heb je vragen voor ons of wil je meer weten over de tekentools? Bezoek dan deze link om de educatie video’s te bekijken.

Ons gameplan is suggestief en géén financieel advies. Dus doe altijd je eigen onderzoek!

Heb je vragen voor ons of verzoeken? Contacteer ons dan via ons Telegram kanaal. Tot de volgende keer en trade safe!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN