Altcoin analyse

Michaël van de Poppe: Polkadot naar $100 lijkt onvermijdelijk

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist met ongeveer 442.000 volgers op Twitter, Michaël van de Poppe, heeft aangegeven dat hij extreem optimistisch is over Polkadot (DOT), terwijl hij waarschuwt dat twee andere ‘Ethereum killers’ verdere correcties kunnen ondergaan.

Michaël begon met aangeven dat DOT “geprogrammeerd” lijkt te zijn om in de huidige marktcyclus boven de $100 te stijgen. Met behulp van het Fibonacci extension-model identificeerde hij in een eerdere video al $75 en $115 als potentiële doelen. Hij zei het volgende:

“Als we aannemen dat het gebied rond de $37 standhoudt omdat we in een bull-cyclus zitten, zou je je kunnen afvragen of je al op de markten zou kunnen komen of dat er een hertest is. Je leidt dus een potentieel scenario af van potentiële dieptepunten en potentiële winsten. Dus voor jou zijn de [opwaartse] doelen $75 tot $115.”

Vervolgens ging de analist door naar de andere ‘Ethereum killer’, Cardano (ADA). Hij gaf aan dat de op vier na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie bearish signalen uitzendt op zijn Bitcoin-paar (ADA/BTC).

“Cardano tegen Bitcoin vertoont hier een zware aanloop, bearish divergentie en vertoont momenteel zwakte, wat resulteert in een algemeen neerwaarts momentum.”

De cryptocurrency-analist gaf echter wel aan dat er zich een koopkans kan voordoen als de ondersteuning rond 0,00002930 BTC houdt, wat op het moment van schrijven ongeveer $1,75 is.

“Het cruciale gebied dat ik behouden wil zien, is over het algemeen dit niveau [op 0,00002930]. Als dat hier zo blijft, wat ik misschien lastig vind, dan ben ik op zoek naar iets in deze regio’s voor mogelijke lange entries. Als die verloren gaat, denk ik dat we naar het gebied rond de 0,0000150 BTC en 0,00002 BTC gaan kijken voordat we weer helemaal bullish worden.”

Tot slot gaf Van de Poppe aan dat hij verwacht dat Solana (SOL) een “zware correctie” zal ervaren. Volgens de crypto-analist zou de ideale koopkans zich voordoen nadat Solana met ongeveer 67% gecorrigeerd is en gedaald is tot rond het 0,00135 BTC op de SOL/BTC-grafiek, wat momenteel ongeveer $80 is.

‘Solana, zelfde beeld. Zware correctie zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden. Ik heb praktisch één gebied waar ik op dit moment naar kijk om Solana te kopen. Het is deze regio [0,00135 BTC]. Tot daar ben ik niet geïnteresseerd in Solana. Dat is een corrigerende zet van 67%.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN