Crypto analyse

CryptoBenelux video: Solana & Cardano klaar om te knallen?!

Vandaag hebben we een technische analyse voor jullie van Solana (SOL), Cardano (ADA) en Bitcoin. Na de snelle Bitcoin stijging is de markt weer bullish en verwacht iedereen een nieuwe ATH in de nabije toekomst. Maar wat moet er gebeuren om werkelijk een nieuwe ATH te krijgen?

Bekijk snel deze video om erachter te komen en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN