Amerika vs China

China’s harde optreden is een kans voor de Verenigde Staten

Francis Suarez, de burgemeester van Miami, heeft gereageerd op het recente harde optreden tegen cryptocurrency-transacties in China. Hij gaf aan dat hij ervan overtuigd is dat dit een kans is voor de Verenigde Staten om het gat dat China heeft gecreëerd op te vullen. Hij zei het volgende:

“China die Bitcoin verbiedt is een enorme fout met gevolgen die generaties lang voelbaar zullen zijn. Hun verlies is onze winst en Amerika kan en zal de toekomst leiden door een schone stroomvoorziening te bieden aan Bitcoin-miners en iedereen die aan, met of voor Bitcoin bouwt.”

In dit verband beweerde senator Pat Toomey ook dat de VS een zeldzame kans heeft gekregen om China in te halen. Hij zei het volgende:

“China’s autoritaire optreden tegen crypto, inclusief bitcoin, is een grote kans voor de VS. Het is ook een herinnering aan ons enorme structurele voordeel ten opzichte van China.”

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Evenzo gaf congreslid Patrick McHenry zijn mening en zei dat “China’s beslissing om de toegang te beperken een perfecte kans biedt voor Amerikaans leiderschap op het gebied van cryptocurrency.”

Hoewel dit natuurlijk zeer positieve geluiden zijn, vooral gezien de ups en downs waarmee cryptocurrencies in de VS te maken hebben gehad, zal de acceptatie van mining niet meteen gebeuren, aangezien veel Amerikaanse overheidsfunctionarissen zich eerder hebben uitgesproken tegen Bitcoin-mining.

Zo is senator Elizabeth Warren, samen met vele andere regeringsfunctionarissen, van mening dat Bitcoin-mining te veel energie verbruikt om op de lange termijn als een duurzame praktijk te worden beschouwd. Volgens haar eerdere tweet is Bitcoin-mining een ernstig milieuprobleem dat moet worden aangepakt. Haar tweet luidde:

“Bitcoin-mining verbruikt ongeveer dezelfde hoeveelheid elektriciteit als de staat Washington, waardoor onze elektriciteitsnetten onder druk komen te staan ​​en de klimaatcrisis verergert. We moeten onze planeet beschermen en hard optreden tegen milieuverspillende cryptominingpraktijken.”

Ondanks de kritiek beweren voorstanders dat Bitcoin-mining gunstig kan zijn voor het milieu, aangezien het verspilde energie om kan zetten in pure winst. Zo wordt overtollige energie in verschillende landen al gebruikt om het Bitcoin-netwerk te onderhouden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN