Bitcoin

Bitcoin koers naar $100.000 eind dit jaar, zegt CSO van Coinshares

De Chief Strategy Officer (CSO) bij investeringsmaatschappij CoinShares, Meltem Demirors, deelde in een interview met CNBC haar visie op de Bitcoin (BTC) koers voor kwartaal 4 van dit jaar.

Tijdens het interview legde Demirors aan Melissa Lee en Fast Money handelaren Guy Adami, Tim Seymour, Bonawyn Eison en Pete Najarianwhy uit, dat ze van mening is dat Bitcoin een geweldig laatste kwartaal van het jaar zal hebben. Ze suggereert dat de Bitcoin koers voor het eind van dit jaar $100.000 zal bereiken.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Demoirs zei:

“Als we kijken naar wat er de afgelopen zes maanden is gebeurd sinds Bitcoin zijn vorige hoogtepunt van ongeveer $65.000 bereikte. We zagen dat er veel risico werd genomen. Er werd bijvoorbeeld veel met hefboomwerking gehandeld. Daarnaast horen we op dit moment geruchten rond een mogelijke Bitcoin ETF-goedkeuring. Dat is een grote katalysator [voor Bitcoin] om naar te kijken in het vierde kwartaal.

Verder voegde ze er nog het volgende aan toe:

“En ik denk dat het allerbelangrijkste is, dat er veel geld aan de zijlijn wacht. Veel beleggers overwegen nu serieus een toewijzing aan Bitcoin in hun portefeuilles. Er is gewoon een absolute overvloed aan opties die het voor particuliere en professionele beleggers mogelijk maken om blootstelling aan Bitcoin te krijgen.“

Demirors ging tijdens het interview ook in op het verbod dat China op cryptocurrencies legde. De CSO zei dat China Bitcoin sinds 2013 ongeveer 16 keer heeft verboden en dat het verbod elke keer net iets anders is.

Bekijk het interview van Meltem Demirors met CNBC hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN