Dogecoin

TikTok lanceert zijn allereerste NFT-serie

De bekende social media-applicatie voor korte video’s TikTok, eigendom van het moederbedrijf ByteDance, heeft de lancering aangekondigd van zijn allereerste NFT-serie “TikTok Top Moments”. TikTok merkte op dat het platform te midden van het NFT-hype zal beginnen met het veilen van tokenized-versies van populaire, “community-definiërende” video’s van vooraanstaande TikTok-makers.

TikTok onthulde dat de veiling zal plaatsvinden op de Ethereum-blockchain en verder zal worden aangedreven door Immutable X, dat een koolstofneutrale layer-2-schaaloplossing voor het netwerk biedt. Daarnaast wordt de exclusieve TikTok NFT-serie gepresenteerd op Infinite Duets: Co-Creating on TikTok, een nieuwe TikTok-tentoonstelling in het Museum of the Moving Image in Queens, New York (VS), van 1 oktober tot en met 5 november.

De recente stap van TikTok in de NFT-markt maakt niet alleen plaats voor een extra inkomstenstroom voor de makers en NFT-artiesten, maar zorgt ook voor een betere band tussen het publiek en de uitvoerders van het platform. Nick Tran, Global Head of Marketing bij TikTok, zei het volgende hierover:

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

“De creatie die op TikTok plaatsvindt, helpt de cultuur te stimuleren en zorgt voor trends buiten het platform. Terwijl de makerseconomie blijft groeien, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe en gedifferentieerde manieren om onze makers te ondersteunen. Nu kunnen fans genieten van een moment op TikTok dat heeft geholpen het internet vorm te geven en tegelijkertijd enkele van hun favoriete makers te ondersteunen. We zijn verheugd om te zien hoe onze gemeenschap en NFT-gemeenschappen omgaan met enkele van de meest geliefde culturele mijlpalen van het internet.”

TikTok Top Moments NFT-serie zal zes “cultureel belangrijke” TikTok-video’s van respectieve makers bevatten. Deze makers zijn onder meer Lil Nas X, Rudy Willingham, Bella Poarch, Curtis Roach, Brittany Broski, FNMeka, Jess Marciante en Gary. De aanbevolen makers zullen samenwerken met toonaangevende NFT-artiesten zoals COIN ARTIST, x0r, RTFKT, Grimes en meer, aan limited edition NFT’s.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN