bullmarkt

Analist is bullish op zowel BTC als op altcoins

Een veel gevolgde top-handelaar/-analist, die bekend staat als Crypto Capo, heeft aan zijn 169.000 Twitter-volgers verteld dat op basis van de Elliott Wave-theorie, veel altcoins de eerste twee golven hebben voltooid en op het punt staan ​​​​aan de derde golf te beginnen, die wordt gekenmerkt door een “grote pump”. Hij tweette het volgende:

“Veel altcoins starten de macro w3 (derde Elliott Wave van een impuls, die meestal de sterkere is). Ook hebben sommigen van hen de w1 en w2 van die w3 al gedaan, dus de grote pump komt eraan. Dit is slechts een voorbeeld, maar je vindt dit patroon overal terug.”

De Elliott Wave-theorie stelt dat de eerste golf een aanloop is, gevolgd door een corrigerende tweede golf die niet boven het hoogste punt van golf 1 uitkomt. Wave 3 is meestal de grootste en krachtigste en stijgt boven het hoogste punt dat wave 1 heeft bereikt.

Ook bullish op BTC

Daarnaast gaf de analist aan dat zijn optimistische stelling wordt ondersteund door het feit dat het bearish sentiment in de cryptosector zwak is. Hij ondersteunde dit feit met een Bitcoin (BTC) -grafiek die de steun laat zien die sterk is gebleven voor de koningsmunt, die meerdere keren niet onder een belangrijk niveau is gedaald:

“De bearish structuur op middellange termijn is al gebroken. Dit gebeurde bij alle munten. Ze stuiteren ook op een sterke steun.”

Om zijn voorspelling nog meer kracht bij te zetten gaf Crypto Capo tevens aan dat de heatmaps van de Bitfinex en Binance een sterke koopdruk laten zien op belangrijke Bitcoin-ondersteuningsniveaus, wat een erg goed teken is:

“Heatmaps laten hier een sterke vraag zien, vooral Bitfinex en Binance.”

Hij sloot zijn betoog af met:

“Dit zijn slechts enkele punten. Het is echt moeilijk om op een duidelijke manier uit te leggen wat je denkt, maar ik kan je vertellen dat deze prijzen erg goed zijn voor de komende maanden. IK BEN BULLISH.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN