Miami beach

Belasting in Bitcoin betalen? Miami is ermee bezig!

De burgemeester van Miami Francis Suarez, heeft een aantal maanden geleden gesuggereerd dat inwoners van de stad binnenkort hun belastingen met Bitcoin zouden kunnen betalen. Dat proces lijkt nu in werking gezet te worden, aangezien zijn team het verzoek in oktober zal indienen.

Suarez ging ook verder in op de verklaring van de People’s Bank of China (PBoC) die nogmaals het algemene verbod op Bitcoin en cryptotransacties herhaalde. Bovendien hebben de autoriteiten in China de afgelopen tijd hard opgetreden tegen crypto-mining-organisaties. Volgens Suarez zou de VS van deze beslissing kunnen profiteren, aangezien BTC-miners geen veilige plek meer hebben in China om hun activiteiten uit te voeren. Dit is nou precies waar de burgemeester van Miami op in probeert te spelen.

Francis Suarez is in het afgelopen jaar een van de meest populaire politieke namen in de cryptocurrency-gemeenschap geworden. De burgemeester van Miami heeft de afgelopen maanden al meerdere keren aangegeven dat hij positief tegenover cryptocurrencies staat. Zo gaf Suarez onlangs nog aan dat hij van de stad de Bitcoin-hub van Amerika wil maken.

Suarez was onlangs op het YouTube kanaal van Anthony Pompliano te zien en ontving een vraag over zijn eerdere opmerking waarin hij suggereerde dat medewerkers van de overheid en gemeente ook in Bitcoin kunnen worden betaald.

De burgemeester zei dat het proces is begonnen, maar dat het nog even kan duren. Hij is van mening dat regeringen goede voorlichting over BTC moeten krijgen, omdat ze er niet vijandig tegenover mogen staan. Suarez zei:

“We staan ​​nu op het punt om in oktober wat ‘het verzoek tot voorstel’ wordt genoemd uit te geven – dat is de manier waarop we leveranciers moeten selecteren – en we zullen een leverancier hebben waarmee we onze werknemers in Bitcoin kunnen betalen en ons in staat stellen Bitcoin te accepteren voor vergoedingen.”

Suarez voegde hieraan toe dat ze momenteel iemand binnen het team hebben die een manier onderzoekt hoe belastingen ook in BTC kunnen worden betaald. Als zodanig wekte hij de hoop dat deze inspanningen eind oktober zouden worden goedgekeurd.

“We willen het met Bitcoin doen omdat het we het vertrouwen. We denken dat dit het meest verifieerbare en betrouwbaarste netwerk is dat er is”, aldus Francis Suarez.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN