OKEx

EMURGO investeert $100 miljoen in het ecosysteem van Cardano

In een tweet kondigde de CEO van EMURGO – een wereldwijd blockchain-technologiebedrijf dat oplossingen biedt voor ontwikkelaars, startups, ondernemingen en overheden – aan dat het $100 miljoen zal investeren in het Cardano-ecosysteem. De officiële aankondiging werd afgelopen zondag gedaan op de Cardano Summit 2021.

Deze investering is volgens Ken Kodama, CEO van EMURGO, bedoeld om het Cardano (ADA) DeFi-ecosysteem een ​​boost te geven. Bovendien zei hij dat dit niet alleen de DeFi zal helpen versnellen, maar ook de NFT-oplossingen van Cardano, en blockchain-educatie in het algemeen. Hij voegde toe:

“We zullen vanaf 2022 een speciale operatie creëren.”

Ter verduidelijking: EMURGO is een bedrijf in blockchain-oplossingen – de commerciële tak van Cardano. Volgens het Twitter-account van EMURGO hebben de nieuwe ondernemingen binnen het Cardano-ecosysteem al seed-investeringen gedaan in de projecten van Cardano. Het tweette het volgende:

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

De focus is zoals gezegd om DeFi (of gedecentraliseerde finance) en non-fungible token (NFT) -projecten te ondersteunen. Beide markten gebruiken smart contracts en zijn momenteel voornamelijk gelokaliseerd op de Ethereum-blockchain, gevolgd door Solana, Polkadot, Avalanche en anderen. Nu is het echter de bedoeling dat Cardano zich eindelijk gaat mengen in deze strijd, aangezien het onlangs Alonzo-mainnet gelanceerd heeft, dat smart contract-functionaliteit introduceerde.

Kortom, deze onderneming van zowel EMURGO als Cardano werd geprezen, vooral van de Twitter-gemeenschap. De gehele crypto-gemeenschap is benieuwd wat er gaat gebeuren en of Cardano de concurrentie echt aan kan gaan met Ethereum. Wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN