Netflix documentaire

Netflix brengt documentaire uit over dood van de CEO van QuadrigaCX

De online videostreaminggigant Netflix gaat een film produceren die zich richt op de overleden oprichter en CEO van QuadrigaCX, Gerald Cotten. Netflix zei in een tweet dat de documentaire Trust No One: The Hunt for the Crypto King (vertrouw niemand: De jacht op de cryptoking) vanaf volgend jaar in première gaat.

“Volg een groep investeerders die speurders zijn geworden terwijl ze proberen de verdachte dood van cryptocurrency-multimiljonair Gerry Cotten te ontrafelen en de ontbrekende $250 miljoen waarvan ze denken dat hij van hen heeft gestolen. Premières in 2022.”

QuadrigaCX

Gerald Cotten stierf in december 2018 tijdens een huwelijksreis in India als gevolg van complicaties van de ziekte van Crohn. De beurs QuadrigaCX ging vervolgens in januari 2019 failliet, na het vermeende overlijden van Cotten. De oprichter is vermoedelijk begraven samen met een gecombineerd bedrag van $190 miljoen aan geld van klanten, omdat hij als enige toegang zou hebben tot de privésleutels van de wallets van de beurs.

Cottens plotselinge dood in India en de verdwijning van miljoenen dollars aan crypto-activa leidden tot complottheorieën die vermoedens bevatten dat Cotten zijn dood in scène had gezet en met het geld was verdwenen. Echter is er nooit enig bewijs geweest dat Cotton zijn dood in scène is gezet.

Een rapport van Canadian Broadcasting Corporation in mei citeerde de weduwe van Cotten. Ze ontkende de complottheorieën en gaf via haar advocaat aan dat ze bij meneer Cotten was op het moment van zijn overlijden en daarom zeker weet dat hij niet meer leeft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN