Bitcoin

Bitcoin zal een grote verandering brengen in de betalingsindustrie, zegt Strike CEO

De CEO van crypto-portemonneebedrijf Strike Jack Mallers, zegt dat Bitcoin een grote verandering zal brengen in de betalingsindustrie. In een nieuw interview met CNBC heeft Mallers aangegeven dat de recente samenwerking van zijn bedrijf met Twitter, om anderen een fooi in Bitcoin te geven, net zo gemakkelijk zal zijn als het sturen van berichten via het internet.

“We gebruiken Bitcoin om het tweeten naar iemand net zo makkelijk te maken als het sturen van geld naar iemand. Waar dan ook ter wereld, altijd en overal, in welke valuta dan ook”, aldus Jack Mallers.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Volgens Mallers is Bitcoin de eerste valuta in de historie die wereldwijd gemakkelijk en snel kan worden overgedragen. Dit in tegenstelling tot bedrijven zoals Western Union, waar een overboeking zelfs tot 8 dagen kan duren. Hij zei:

“Kunnen de dollars die in mijn zak zitten in minder dan een seconde gratis naar een ander land worden overgedragen? Nee. Welk geld kan dat doen? Dat is de innovatie van Bitcoin.”

Verder merkte hij ook op dat Bitcoin als commodity anders moet worden bekeken dan Bitcoin als netwerk. Mallers zei:

“Er is een verschil tussen het activum Bitcoin – het handels en edelmetaalachtige activum – en dan is er Bitcoin het netwerk, dat een monetair netwerk is zoals het Visa of Western Union netwerk. En het vervult monetaire functies op een wereldwijd netwerk.

Bekijk hieronder het interview van Jack Mallers met CNBC:

De Bitcoin koers beweegt op het moment van schrijven rond $42.000. Dit is een daling van circa 12% ten opzichte van het hoogste punt in zeven dagen, volgens CoinGecko.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN