Crypto Nieuws

Deze drie altcoins moet je in de gaten houden, aldus Altcoin

De presentator van het bekende YouTube-kanaal Altcoin Daily, Austin Arnold, heeft in een recente video drie altcoins benoemd waarvan hij denkt dat ze op het punt te staan om te exploderen in prijs.

Austin begon zijn lijst met Internet Computer (ICP) en gaf aan dat het cryptoproject, dat erop gericht is een gedecentraliseerd wereldwijd computerplatform te worden, van plan is om smart contract-functionaliteit op het Bitcoin-netwerk te introduceren. Hij zei het volgende:

“Internet Computer’s smart contracts krijgen toegang tot Bitcoin-liquiditeit en Bitcoin krijgt krachtige nieuwe smart contract-functionaliteit, zonder de noodzaak van onveilige en omslachtige vertrouwde overbruggingsdiensten.

Dit kan dus groot zijn – een DeFi [Decentralized Finance]-ecosysteem voor Bitcoin is een belangrijk initiatief van de industrie. Het zou betekenen dat ‘s werelds meest populaire cryptocurrency, Bitcoin, zou kunnen worden gebruikt voor leningen, yield farming, derivaten, liquiditeitspools en meer.”

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Vervolgens benoemde de analist de bekende cryptocurrency XRP. Austin zei dat de ontwikkelaar van de munt, Ripple Labs, een tegenslag heeft ondervonden zijn rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Hij zei het volgende:

“Ripple diende op 27 augustus een motie in om informatie te vragen over de vraag of SEC-medewerkers Bitcoin, Ethereum en XRP hadden gekocht en verhandeld. De Amerikaanse magistraatrechter Sarah Netburn verwierp deze motie dinsdag. Dus wat dit voor u als potentiële XRP-houder betekent, is dat Ripple een andere manier moet vinden om aan de SEC te bewijzen dat XRP geen effect is. Dat is natuurlijk het standpunt van de SEC, aangezien zij degenen zijn die Ripple aangeklaagd hebben, maar de zaak wordt steeds heter.”

De laatste cryptocurrency die de analist bekeek is Chainlink (LINK). Austin zei dat de recente integratie van het oracle-netwerk met de gedecentraliseerde koudeopslagaggregator Coldstack erg bullish is. Hij ging verder met:

“[Dit is een] grote groene vlag voor LINK-houders. Dit is de reden waarom Chainlink is gekozen – omdat in [Coldstack]-woorden ‘Chainlink de industriestandaard is in blockchain-oracles’.”

Austin citeerde ook de CEO van Coldstack, Alexander Shishow, die lovend is over Chainlink:

“In een direct citaat van de CEO van Coldstack: ‘Er is echt geen vervanging voor Chainlink – als we onze gebruikers de beste oplossingen voor gegevensopslag willen bieden, is het logisch om de beste Oracle-serviceprovider in de branche te gebruiken.’ ”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN