FTX Mercedes

FTX gaat samenwerken met Mercedes-AMG Petronas F1 Team

De toonaangevende wereldwijde cryptocurrency-beurs FTX heeft vandaag een langdurige relatie aangekondigd met het Formule 1 team van Mercedes-AMG Petronas. Deze relatie zal meerdere raceseizoenen beslaan, waarbij het FTX-logo prominent aanwezig zal zijn op zowel de auto’s als op de pakken/helmen van de coureurs.

Een deel van de FTX-branding zal onthuld worden tijdens de komende Russische Grand Prix, die gepland staat voor aanstaande zondag 26 september. Het zal deze branding blijven uitbreiden in de aanloop naar de start van het seizoen 2022.

Als gevolg van deze nieuwe samenwerking zei Sam Bankman-Fried, CEO en oprichter van FTX, het volgende:

“FTX is verheugd om samen te werken met de regerende Formule 1-wereldkampioenen en huidige teampuntleiders, Mercedes-AMG Petronas, om onze positie als de leidende wereldwijde cryptocurrency te blijven versterken. Onder het leiderschap van Toto Wolf is het hele Mercedes-AMG Petronas Formula One Team gefocust op uitmuntendheid en hebben ze innovatie ingezet om hen te helpen zevenvoudig constructeurskampioen te worden. We kijken ernaar uit om te zien hoe Lewis Hamilton de rest van het seizoen 2021 blijft strijden voor zijn potentiële achtste Formula One World Drivers’ Championsship-titel.”

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Naast de branding op zowel de auto als de coureurs van het team, zal het FTX-logo als teampartner ook te zien zijn op de vloot van Mercedes-Benz-vrachtwagens van het team, in de garage en op alle partner-logo-displays. FTX zal ook toegang hebben tot Mercedes-AMG Petronas Formula One Team-leden, waaronder coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas om het bereik van het FTX-merk verder uit te breiden naar de wereldwijde fanbase van Formule 1 door middel van marketinginitiatieven.

FTX en Mercedes-AMG Petronas zijn echter niet alleen teampartners, maar zullen ook proberen samen andere strategische initiatieven te ontplooien, zoals de integratie van FTX Pay, een NFT-collectie en initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen die op een later tijdstip zullen worden aangekondigd en uitgerold.

Toto Wolff, teambaas en CEO van Mercedes-AMG Petronas F1 Team, concludeerde het volgende:

“We zijn erg verheugd om FTX, een van ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency-beurzen, te verwelkomen in het Mercedes-AMG Petronas F1 Team. Hun innovatieve geest en creatieve energie in zo’n snel ontwikkelende wereldwijde industrie maakt hen tot een goed op elkaar afgestemde partner in ons eigen streven naar prestaties. Samen kijken we ernaar uit om nieuwe en opwindende kansen te creëren om met onze fans in contact te komen en ervaringen van wereldklasse voor hen te leveren.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN