bitcoin whale

Bitcoin whale vergroot zijn bezit naar 112.000 BTC

Zoals jullie de afgelopen dagen vast wel hebben meegekregen, heeft de Bitcoin koers het erg lastig gehad. De bulls werden overlopen door de bears en de koers daalde helemaal onder de $40.000-grens. Gelukkig wisten de bulls dit niveau te behouden en sindsdien hebben ze weer aan kracht gewonnen. De munt is dan ook sindsdien weer wat gestegen en staat momenteel op $43.500 (€37.300).

De flinke daling van de koningsmunt is echter niet voor iedereen slecht nieuws geweest. Zo hebben verschillende grote investeerders deze correctie gebruikt om meer munten te verzamelen. Zo ook één van de grootste BTC whales in de cryptocurrency-markt.

Na twee dagen geleden 321 BTC te hebben gekocht, heeft een van de grootste BTC whales namelijk besloten om opnieuw een aanzienlijke aankoop te doen – dit keer 408 BTC. Als zodanig is de totale voorraad van de whale gegroeid tot meer dan 112.000 munten, tenminste op dit ene adres.

Zoals gezegd werd gisteren al duidelijk dat de op twee na grootste Bitcoin-whale “de dip heeft gekocht” door 321 munten te verzamelen tegen een gemiddelde prijs van $40.500. Dit prijskaartje was minder dan $1.000 hoger dan het dagelijkse dieptepunt van ongeveer $39.600. Het lijkt er echter op dat de eetlust van deze whale alleen maar is toegenomen sinds de bounce van de Bitcoin koers.

Gegevens op de keten suggereren namelijk dat de whale later nog een aanzienlijke aankoop heeft gedaan. Deze keer voegde de mysterieuze whale 408 BTC toe, wat vanuit een USD-perspectief iets minder dan $18 miljoen waard is.

Als zodanig is het totale bezit van dit ene adres gestegen tot 112.202,59 BTC. Rekening houdend met de huidige BTC-prijzen ten opzichte van de dollar, betekent dit dat de voorraad momenteel ruim $5 miljard waard is.

Bron: VentureFounder Twitter

Het is vermeldenswaard dat deze specifieke whale een van de meest actieve is geweest op het gebied van kopen en verkopen, afhankelijk van de bewegingen van de Bitcoin koers. Zo verkocht het in april, toen de cryptocurrency tot boven de $60.000 steeg, aanzienlijke delen van zijn/haar bezit. Toen het actief eenmaal in waarde gedaald was en een dieptepunt had bereikt onder de $30.000, hervatte de whale echter zijn/haar koopwoede.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN