Bitcoin koers

Bitcoin koers richt zich nu op $100.000, volgens Tone Vays

De bekende veteraan analist en handelaar Tone Vays zegt dat de Bitcoin (BTC) koers zich momenteel op $100.000 dollar richt. In een nieuwe YouTube video suggereert Vays dat BTC een soortgelijke rally zal doorstaan, als die van eind juli tot begin september. Toen steeg de Bitcoin koers van $32.000 naar $52.000.

Vays vertelde eerder deze maand aan zijn 113.000 YouTube-abonnees dat hij denkt dat de bullmarkt waarschijnlijk in 2022 zal eindigen, maar zei dat deze eventueel verlengd kan worden tot 2023. Hij voegde eraan toe dat deze Bitcoin bull-run langer zal duren dan de vorige.

Op basis van zijn kenmerkende momentum reversal indicator (MRI), verwacht Vays aanzienlijke stijgingen voor Bitcoin voordat BTC resistance bereikt net boven zijn all-time high rond de $68.000.

“Ik ga waarschijnlijk een herhaling van deze situatie verwachten, en als we die situatie herhalen, brengt dat ons rechtstreeks naar een nieuw record op $68.000 of misschien een beetje minder. We zullen waarschijnlijk aanzienlijke weerstand hebben bij de MRI-resistentielijn en nadat ik daar vast ben komen te zitten, waarschijnlijk tot in november, misschien zelfs tot half november, verwacht ik dan een enorme uitbraak van dit gebied ($68.000) naar het gebied van $100.000 tegen het einde van het jaar of tot het einde van het jaar in januari-februari. Hoe dan ook, dit zijn mijn doelen. Ik blijf op dit moment erg optimistisch.”

Vays zegt dat hij ziet dat Bitcoin mogelijk begin volgende maand zijn hoogste punt ooit zal bereiken, voordat hij een parabolische beweging maakt naar de prijsklasse van zes cijfers tegen de tijd dat 2022 rondrent. Hij stelt dat BTC in oktober op dezelfde manier zou kunnen exploderen als in 2013.

“Net als voorheen, begin oktober of half oktober, verwacht ik dat we de eerdere all-time highs zullen uitdagen en dan een enorme aanloop aan het einde van het jaar. Zoals half oktober tot eind december verwacht ik dat we van die $65.000 helemaal naar $100.000 gaan. Dat is nog steeds mijn doel.”

Bitcoin koers op weg naar $100.000

In de afgelopen periode hebben we verschillende Bitcoin koersvoorspelling op CryptoBenelux gepubliceerd. Eén daarvan kwam bijvoorbeeld van de bekende Nederlandse analist en maker van het Bitcoin stock-to-flow-model PlanB. De analist voorspelde dat de Bitcoin koers voor het einde van het jaar $100.000 zal bereiken. Ook de mede-oprichter van Northstar & Badcharts, Kevin Wadsworth, zei onlangs dat hij een Bitcoin koers van $100.000 verwacht.

Bekijk de YouTube video van Tone Vays hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN