Laatste Crypto Nieuws

PayPal lanceert cryptodiensten in het Verenigd Koninkrijk

De betaalgigant PayPal heeft vandaag officieel aangekondigd dat alle in aanmerking komende klanten in het Verenigd Koninkrijk nu cryptocurrencies kunnen kopen, vasthouden en verkopen op het platform. Er werd tevens duidelijk dat de Britten momenteel in vier grote cryptocurrencies kunnen handelen, namelijk Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH).

PayPal kondigde eind augustus plannen aan om de Britse cryptocurrency-markt te betreden en onmiddellijk over te gaan tot een gedeeltelijke uitrol van crypto-handelsdiensten. De stap markeert de eerste uitbreiding van PayPal’s cryptocurrency-services buiten de Verenigde Staten.

Net als de Amerikaanse versie van zijn digitale activaproducten, zei PayPal dat het het in New York gelicentieerde cryptobedrijf Paxos zal blijven gebruiken om het kopen, verkopen en vasthouden van de ondersteunde activa te vergemakkelijken.

De intrede van PayPal op de lokale cryptomarkt komt op een moment dat verschillende Britse banken betalingen aan cryptocurrency-beurzen blokkeren. In augustus zei bankgigant HSBC dat het creditcardbetalingen aan Binance opschortte, daarbij verwijzend naar “bezorgdheid over mogelijke risico’s” voor zijn klanten. Andere banken zoals Barclays en NatWest bank hadden eerder al besloten om transacties naar Binance te blokkeren.

Ondanks het succes van zijn crypto-aanbod, werkt het bedrijf nog steeds de klok rond om ervoor te zorgen dat zijn klanten een goede ervaring hebben tijdens het gebruik van de service. Zo heeft PayPal aangekondigd dat het van plan is om een super app-portemonnee voor digitale activa in de VS te lanceren. Het bedrijf stelt ook een cryptocurrency-team in Ierland samen dat zich zal concentreren op verschillende rollen, zoals anti-witwaspraktijken (AML), naleving van regelgeving en bedrijfsontwikkeling.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN