Crypto Nieuws

Hedera Hashgraph introduceert nieuwe upgrade voor tokenization

Hedera Hashgraph – een veelgebruikte, duurzame, enterprise-grade openbaar netwerk voor de gedecentraliseerde economie – heeft vandaag een upgrade aangekondigd van zijn Smart Contract Service. Door deze upgrade kunnen ontwikkelaars de snelheid en schaalbaarheid van de Hedera Token Service (HTS) benutten voor fungibele en non-fungible tokens, met de flexibiliteit van snelle, goedkope en industriestandaard Solidity smart contracts.

De upgrades omvatten de integratie van de Hyperledger Besu Ethereum Virtual Machine (EVM) en een unieke virtuele merkle-gegevensstructuur om toestandsveranderingen op het Hedera-netwerk efficiënter te beheren, evenals het creëren van een nieuwe en zeer performante database voor staatsopslag.

Deze innovaties maken nieuwe use-cases mogelijk die te langzaam en te duur waren om goed te functioneren op bestaande smart contract-gebaseerde platforms. Atul Mahamuni, SVP van Products voor Hedera, zei het volgende hierover:

“Smart contract aangestuurde applicaties voeden tegenwoordig een ecosysteem van gebruikers, kapitaal en applicaties, waardoor biljoenen dollars aan economische activiteit worden gegenereerd. In het tweede kwartaal van 2021 verrekende Ethereum $2,5 biljoen aan transacties, maar dit is slechts het topje van de ijsberg in termen van de hoeveelheid handel die door op EVM gebaseerde contracten kan worden gepusht als ze sneller en schaalbaarder kunnen worden gemaakt. Met deze verbeteringen stellen we het grote en groeiende ecosysteem van honderdduizenden Solidity- en Vyper-ontwikkelaars in staat om EVM-contracten extreem snel en zeer schaalbaar te maken.”

Sinds de lancering in februari 2021 is de Hedera Token Service (HTS) breed geaccepteerd voor gebruik in toepassingen die gebruikmaken van zowel fungibele als niet-fungible tokens (NFT’s). HTS biedt gebruikers de mogelijkheid om tokens uit te geven en te configureren op het Hedera-platform, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de native prestaties, beveiliging, stabiliteit en governance van Hedera Hashgraph met de mogelijkheid om te schalen naar duizenden transacties per seconde.

Met de verbeteringen aan Hedera’s Smart Contract-service – die schaalbaar zal zijn tot honderden transacties per seconde – zullen ontwikkelaars ook programmeerbaarheid van die tokens kunnen inschakelen, om DeFi en andere applicaties mogelijk te maken, waarvoor betalingen op basis van bepaalde acties die worden ondernomen of voorwaarden die worden vervuld. Smart contracts hoeven alleen te worden aangeroepen als dat nodig is, niet tijdens gewone overdrachten, waarbij ze profiteren van de native snelheid van HTS en de meest flexibele manier bieden om programmeerbaarheid te bereiken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN