bitcoin koers

Bitcoin koers zal binnenkort flink gaan stijgen, aldus Michaël van de Poppe

De veelgevolgde Nederlandse cryptocurrency-handelaar/-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk aan zijn 400.000 volgers op Twitter aangegeven dat de Bitcoin koers op de lagere timeframes nog een keer zal dalen, voordat het een rally zal ontketenen die het dicht bij de weerstand van $50.000 zal brengen. Hij tweette het volgende:

“Bullish divergentie is klaar om te worden uitgespeeld op Bitcoin, terwijl het consolideert bij ondersteuning. Een hoger dieptepunt zou gunstig zijn voor voortzetting richting $50.000.”

Een bullish divergentie treedt op wanneer een technische indicator hoger begint te trenden, terwijl de prijs van het actief lager blijft handelen. Het signaal zou erop kunnen wijzen dat er een trendomkering in het verschiet ligt. De bekende analist idenfiticeerde echter ook een andere factor die bullish zou kunnen zijn voor de koningsmunt.

Zo gaf Michaël ook aan dat de Bitcoin koers uiteindelijk zal gaan stijgen vanwege de afnemende hoeveelheid BTC op crypto-beurzen, wat vaak betekent dat investeerders nog niet bereid om te verkopen voor de huidige prijs. Hij tweette het volgende:

“De reserves van Bitcoin op beurzen bereiken een zeer laag niveau. Dat is een signaal dat we steeds meer houders hebben. Het onvermijdelijke staat nog steeds op het punt te gebeuren -> zware aanbodschok naar boven waarin we een grote aanloop naar hogere cijfers zullen krijgen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN