Cardano koers

Is de Cardano koers op weg naar $5 dollar?

De Cardano (ADA) koers is de laatste twee maanden erg op dreef. Zo bereikte ADA begin deze maand een nieuw hoogtepunt van $3.10 en sinds halverwege juli is de prijs met meer dan 100% gestegen. Volgens gegevens van Binance handelt ADA momenteel rond $2,62, een stijging van circa 8% in de afgelopen 24 uur.

Gemakkelijk en snel Cardano kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Eén van de belangrijkste redenen achter deze stijging is de lancering van de langverwachte smart contracts upgrade, die vandaag om ongeveer 23:44 Nederlandse tijd live zal gaan. Vooruitlopend hierop heeft de crypto-beursgigant Binance stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat het platform de upgrade ondersteunt.

Cardano koers kan aanzienlijk verder stijgen

De upgrade die vandaag zal plaatsvinden heeft een flinke boost gegeven aan de Cardano koers. Als het aan de bekende Nederlandse crypto-analist Michaël van de Poppe ligt, is dit pas het begin en is hij van mening dat de Cardano koers aanzienlijk veel verder kan stijgen. Hij ging naar Twitter om zijn ADA koersdoel met zijn volgers te delen en zei:

“Enorme bounce op #Cardano. ADA is misschien klaar voor $5.”

Cardano koers

In een nieuwe YouTube video van vandaag vertelt van de Poppe meer over de Cardano koers. Bekijk de video hieronder!

Ecosysteem blijft groeien

Tim Harrison, Marketing & Communications Director bij IOHK, plaatste onlangs een afbeelding met alle projecten die op de Cardano blockchain bouwen. Harrison zei dat de komende paar maanden best spannend zouden moeten zijn als meer en meer van deze door Cardano aangedreven projecten worden gelanceerd op het mainnet.

Cardano

Volgens cijfers van Pooltool, een staking statistiekenwebsite van Cardano, is het aantal ADA staking wallets op 11 september gestegen tot 825,699. Sinds 3 juni is het aantal wallets in 3 maanden tijd van 608.391, met meer dan 212.000 gestegen. Dit is een stijging van meer dan 32%.

Op social media is Cardano ook trending. Sociale media-analysegegevens van LunarCRUSH laten zien dat Cardano momenteel de hoogste AltRank-score heeft:

“Top 10 munten van AltRank™ met toonaangevende gecombineerde sociale en marktactiviteiten.”

Wat je misschien ook leuk vindt?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN