Bitcoin geldautomaten

Dit prijsniveau zal de verdere koersverloop van Bitcoin in 2021 bepalen

Crypto-analist en handelaar Justin Bennett denkt dat er nog een kleine correctie voor Bitcoin (BTC) zit aan te komen. Volgens de analist is er één koersniveau voor Bitcoin dat zou kunnen bepalen wat er de rest van het jaar met BTC gebeurt.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Bennet ging naar Twitter om zijn visie op de Bitcoin koers te delen en vertelde zijn 67.000 volgers dat een daling richting $40.000 op handen is.

“Een terugval naar het wekelijkse niveau van $40.000 is hier heel logisch. Dit betekent niet dat het zal gebeuren, maar het is een scenario dat het overwegen waard is.”

Kijkend naar de wekelijkse grafiek, stelt Bennett dat Bitcoin een vergelijkbaar patroon kan vertonen als april, toen BTC een lokale top vormde.

“BTC bereikte ook een dieptepunt met een bullish engulfing-week in juli.”

Bitcoin koers kan onder $40.000 dalen

Volgens Bennet zal de Bitcoin koers binnenkort onder $40.000 dalen. Hij voegde hieraan toe dat alles wat er vervolgens daarna gebeurt, veel zal zeggen over het koersverloop van BTC voor de rest van 2021. Bennet zei:

“$39.300 is waar we heen gaan, denk ik. Vanaf daar waarschijnlijk een bounce naar $48.000 – $49.000 om te beslissen of we een higher high of een lower high krijgen. Alleen een close boven $49.500 zou mijn mening veranderen.”

Komt er een altseason aan?

De bekende Nederlandse crypto-analist Michaël van de Poppe nam de BTC dominantie onder de loep. De Bitcoin dominantie is het deel dat Bitcoin vertegenwoordigd in de totale marktwaarde van alle cryptovaluta bij elkaar en bevindt zich nu rond ’40’. Van de Poppe suggereert dat de BTC dominantie in de komende 9 maanden richting ’32’ zal dalen. Zodra de Bitcoin dominantie daalt, stroomt het geld vaak naar altcoins. Dit kan vervolgens weer een altseason inluiden.

“Laten we doorgaan met de daling van de #Bitcoin-dominantie”, aldus van de Poppe.

Bitcoin

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN