Solana koers analyse

Bulls vs Bears: Fetch.ai bereikt nieuwe all-time high, maar wat nu?

Uit de poll van deze week kwamen Fetch.ai (FET) en FIO als winnaars uit de bus. Voor de FIO analyse verwijs ik jullie graag door naar de video, terwijl we in dit artikel FET gaan behandelen. Lees de analyse hieronder!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

FET weekgrafiek (chart 1)

Bron: TradingView

Om meteen met de deur in huis te vallen, FET is er eentje die op het punt staat zijn all-time high te doorbreken! We nemen de automatische tekentools erbij en starten op de weekly. We beginnen met de ranges (wit) en daar zien we het meteen dat we, op moment van schrijven, ons nog steeds boven de all-time high bevinden. Er is ook een kleinere dubbele band te zien, die meestal als sterkere support of resistance fungeert afhankelijk welke kant de prijs zich er tegenover bevindt. Dat is dus het eerste goed teken.

Als we onze volgende stap er over leggen, namelijk de SUDS, die jullie kunnen zien op dezelfde chart maar dan met de groene en de rode enkelvoudige lijnen, zien we nog een obstakel dat ons rest. Een enkele rode lijn die daar op moment van schrijven nog fungeert als resistance op $0.8787. Ideaal gezien zouden we dus ook nog, vóór de close van deze week, daarboven willen eindigen.

FET weekgrafiek (chart 2)

Bron: TradingView

Als we dezelfde 2 tekentools gebruiken en op zoek gaan naar een vorm van support, merken we meteen dat het op de SUDS heel wat lager ligt. De volledige weg terug tot $0.37 zelfs, wat een potentieele drop van maar liefst 55% is. Op dit moment, na zo’n stevige prijsactie van de afgelopen periode kunnen we dus maar beter opzoek gaan naar eentje die wat dichterbij ligt. En dan kunnen we enkel kijken naar de ranges, want ook als we onze OB’s erover leggen (de groene blokken op chart 2) zien we pas steun in diezelfde regionen als de SUDS. Terug naar chart 1 dus voor de ranges.

Daar zien we de dunnere dubbele band, die zich bevindt van $0.865 tot $0.755. In deze regionen een steun gaan opbouwen lijkt me een mooi teken, uiteraard op voorwaarden dat we de all-time high verslaan. Uitschieters op het gebied van support opzoeken kunnen hier tot $0.622, maar doorzakken naar de dubbele band lijkt me zelfs nog wat mooier.

Dan nog als afsluiter, om even aan te geven dat er voorlopig nog wat bullish moment inzit, kijken we opnieuw naar chart 2 voor de momentum indicator. We zien nog geen enkel sell signal aan de wand en een band die zeer stevig omhoog blijft lopen. Zeer goed nieuws dus!

FET daggrafiek (chart 3)

Bron: TradingView

Dan nemen we er op dezelfde manier de daily bij. Opnieuw starten we bij de ranges en de SUDS op chart 3. Ook daar valt ons de dubbele ranges band op die tegenover de rest staan. Hier kunnen we ook meteen de dichtsbijzijnde groene SUD waarnemen die daar mooi in correlatie ligt.

Een zone die ik aanduid, van $0.82 tot $0.847, kregen we op de daily wel al closes boven de all-time high en proberen we op moment van schrijven de support uit te bouwen. Wat ik er wel moet bijzeggen is dat we al stevig wat wicks aan de bovenzijde van de candles kregen. De voornoemde zone moet dus vastgehouden worden om waarschijnlijk op de weekly ook de nieuwe all-time high neer te printen. Anders ligt hier op de daily de weg open naar de volgende support die zich op vlak van ranges en SUDS bevindt, in de regionen $0.65 tot $0.622. Eens kijken of we daar op chart 4 met onze OB’s wat gemeenschapelijke levels kunnen vinden.

FET daggrafiek (chart 4)

Bron: TradingView

En ja hoor, onze diepere levels van de 2 wordt ook met een groene ob zone bevestigd. Een meer safe entry is dus de eerstnoemde. Meer bevestiging is zeker meer kans dat het daadwerkelijk gaat gebeuren. Bij de laatste tool die we erover kunnen leggen, onze momentum indicator, krijgen we momenteel ook nog geen sell signal. In tegendeel zelfs, ook hier loopt de band nog stevig in opwaartse directie na een buy signal op 7 september.

Concusie

Sterke prestatie van Fetch.ai. Een zeer interessante branche ook waar de munt zich in begeeft, en is zelfs één van de marktleiders. De prijsactie op de besproken timeframes ziet er momenteel stevig bullish uit. Nu maar even kijken of we na de afsluit van het weekend en de weekly chart de huidige all-time high kunnen uitschakelen met een body close erboven.

Trade safe en fijn weekend

Vergeet niet de mannen van MyPileus te volgen op hun YouTube-kanaal! Klik hier om een kijkje te nemen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN