basketbal

Stephen Curry gaat samenwerking aan met FTX

Een van de grootste basketballers aller tijden, Stephen Curry, heeft bekendgemaakt dat hij gaat samenwerken met crypto-derivatenbeurs FTX. Volgens de officiële aankondiging ontvangt Curry als onderdeel van de samenwerking een aandelenbelang in FTX en zal FTX jaarlijks bijdragen aan de Eat.Learn.Play-stichting, gerund door Curry en zijn vrouw.

Bekijk hieronder de video-aankondiging van Stephen Curry op het Twitter-account van FTX.

In een reactie zei Curry:

“Ik ben verheugd om samen te werken met een bedrijf dat de crypto-ruimte demystificeert en de intimidatiefactor voor nieuwe gebruikers elimineert. FTX is gelijkgestemd als het gaat om op een zinvolle manier teruggeven aan de gemeenschap en ik kan niet wachten om te zien wat we samen kunnen bereiken.”

Sam Bankman-Fried, CEO van FTX zei het volgende over de nieuwe samenwerking:

“Na een ontmoeting en een gesprek met Stephen was het duidelijk dat hij naadloos bij FTX past. Zijn onvermoeibare inzet voor liefdadigheid naast een meedogenloze arbeidsethos om de beste te worden in elke arena waar hij voet aan de grond zet, of het nu basketbal, beleggen of zakendoen is, sluit perfect aan bij de kernwaarden van FTX.”

Stephen Curry vraagt zijn volgers om advies

Afgelopen weekend vroeg Stephen Curry zijn fans op Twitter om advies over hoe je aan de slag kunt gaan met cryptocurrency. Curry kreeg van veel crypto-supporters snel advies en ontving verschillende reacties over welke cryptocurrency hij moest kopen. Hij kreeg bijvoorbeeld ook advies van Michael Saylor:

“Steph, ik heb meer dan duizend uur over deze vraag nagedacht en koos voor bitcoin. Tot nu toe heb ik meer dan $3 miljard aan BTC gekocht omdat ik denk dat dit de toekomst is van digitaal eigendom.”

Vorige maand haalde Stephen Curry nog de krantenkoppen door een NFT-kunstwerk van Bored Ape Yacht Club (BAYC) te kopen voor 55 ETH (destijds circa $180.000 waard).

FTX heeft een flinke lijst aan samenwerkingen

De afgelopen maanden heeft FTX verschillende samenwerkingsovereenkomsten aangekondigd met atleten en beroemdheden. Dit heeft er voor gezorgd dat de crypto-exchange in 2021 in populariteit is gestegen. Ook het oorspronkelijke token FTT is in 2021 flink in waarde gestegen van minder dan $10 tot meer dan $70.

Eerder dit jaar werden ook American football-superster Tom Brady en zijn vrouw Gisele Bündcheni in juni aangesteld als merkambassadeur van de crypto-exchange. Door de deal namen Brady en Bündchen elk aandelen in FTX en ontvingen ze crypto. Niet veel later tekende FTX een meerjarige deal met Kevin O’Leary van Shark Tank.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN