Ethereum koers analyse

cryp2GEM: Polkadot koers zal waarschijnlijk binnenkort een move omhoog maken

Allereerst willen we msDaan van cryp2GEM bedanken voor deze Polkadot (DOT) koersanalyse. Indien je interesse hebt in meerdere updates en analyses kan je hun Telegram kanaal volgen.

LET OP: dit is géén financieel advies!

Vandaag zullen we Polkadot analyseren. We zullen de analyse afsluiten met onze verwachting voor de short/mid-term. Dit zijn natuurlijk géén buy of sell signals.

12-uurs grafiek Polkadot koers

Wanneer we naar de 12hr chart kijken zien we een aantal dagen geleden boven de fib 1.272 zijn gebroken, dit is een sterk support/resistance level geweest. Tegelijkertijd zijn we ook weer terug boven een trendline die we al een tijd geleden in de gaten hielden. 

Op dit moment bewegen we boven de $31 dollar zone, hier lijkt weer een supportzone te vormen en we lijken ons dan ook klaar te maken voor een volgende move. Wat we op de RSI zien is dat we op verschillende hogere timeframes bearish divergences hebben gevormd en we wellicht eerst even moeten afkoelen voordat er eventueel een volgende move omhoog plaatsvindt.

Op de Mac-D zien we immers dat er binnenkort een bearish cross zou kunnen plaatsvinden. Wel verwachten we dat de $32 dollar zone zal gaan houden.

4-uur-grafiek Bitcoin koers

Wanneer we inzoomen naar de 4hr zien we uiteraard dat de $32 dollar het vooralsnog goed houdt. De RSI beweegt de laatste uren wel richting beneden maar we verwachten dan een bounce vanaf de trendline die we hebben getekend. Verder zien we dat we de onderste Bollinger-bands weer naderen, de vorige keren dat dit gebeurde volgde er een telkens een kleine move omhoog. Op de Mac-d bevinden we ons in de bearish zone maar de kracht begint wel af te nemen.

Polkadot koers

Conclusie

Als we de hogere timeframes afwegen tegenover de lagere timeframes dan is onze bias vooralsnog bullish voor de short-term. Wat we verwachten is wat sideways actie de aankomende 4hr candles, gevolgd door een pumpje. De $36 dollar zone zou dan als resistance dienen. Indien we toch onderuit en de trendline doorbreken, zullen we de situatie her-evalueren.

Wil je meer van dit soort analyses en voorspelling? Check dan ons Telegram kanaal op: https://t.me/c2gtradingroom of klik op het logo hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN