Binance opnamelimiet

Zuid-Afrikaanse FSCA waarschuwt investeerders voor Binance

De Financial Sector Conduct Authority (FSCA), de Zuid-Afrikaanse financiële toezichthouder, heeft zich aangesloten bij de lange lijst van toezichthouders die besloten hebben om een waarschuwing uit te vaardigen tegen de bekende crypto-beurs Binance. In een openbare kennisgeving van 3 september riep de FSCA handelaren op tot voorzichtigheid bij het omgaan met de crypto-entiteit, aangezien deze niet door hen is geautoriseerd om diensten aan te bieden. Het officiële bericht luidde als volgt:

“De FSCA heeft informatie ontvangen dat BINANCE GROUP, een internationaal bedrijf op de Seychellen, een Telegram groep heeft waar leden van het Zuid-Afrikaanse publiek zich bij kunnen aansluiten om toegang te krijgen tot hun cryptocurrency-beursplatform. De FSCA wil erop wijzen dat deze entiteit niet geautoriseerd is om financiële diensten of zaken te verlenen en dat crypto-gerelateerde investeringen momenteel niet worden gereguleerd door de FSCA of enige andere instantie in Zuid-Afrika. Als gevolg hiervan, als er iets misgaat, is het onwaarschijnlijk dat u uw geld terugkrijgt en kunt u geen verhaal halen op iemand anders.”

De waarschuwing van FSCA komt slechts een dag nadat de regelgevende waakhond van Singapore, MAS, Binance.com op de lijst met beleggerswaarschuwingen heeft gezet. Nu hebben meer dan een dozijn landen een of andere vorm van wettelijke waarschuwing afgegeven tegen ‘s werelds toonaangevende crypto-beurs. Het begon allemaal met de Japanse FSA en werd later vergezeld door Thailand, het VK, de Kaaimaneilanden, Hong Kong, Italië, Nederland en enkele anderen.

Als gevolg van deze hindernissen, heeft de beurs zijn derivatendiensten in Europa, Hong Kong en Zuid-Korea stopgezet, het aanbod van aandelentokens volledig geschrapt en zelfs beloofd om een ​​lokaal hoofdkantoor te bouwen in landen waar het actief is. Daarnaast heeft de CEO van het bedrijf aangegeven dat ze actief samenwerken met regelgevers om conforme producten aan te bieden. De crypto-beurs heeft ook een aantal voormalige regerings- en regelgevende leidinggevenden op sleutelposities ingehuurd om hen te helpen met hun regelgevende problemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN