Ethereum nieuws

Ethereum koers van $20.000 “voelt goed”, aldus Raoul Pal

De bekende macro analist Raoul Pal heeft in een nieuwe aflevering van Bankless voorspeld dat de Ethereum koers in de komende maanden met meer dan 480% kan stijgen ten opzichte van de huidige prijs van $3.527. Hij gaf zelfs aan dat hij denkt dat de nummer twee cryptocurrency op korte termijn (voor maart 2022) de $20.000 kan overschrijden. Hij legde het als volgt uit:

“Mijn prijsvoorspelling was ETH ten noorden van $20.000, en dat is vrij eenvoudig te begrijpen. Het enige wat ik deed, was de ETH-grafiek in kaart brengen op de Bitcoin 2017-grafiek. Ze werken perfect, en het geeft je $20.000. Daar is geen geweldige wetenschap voor, maar het voelt goed.”

Eerder deze maand noemde Pal Ethereum de “grootste trade” omdat veranderingen in de fundamenten van de op een na grootste cryptocurrency werken om het aanbod van ETH aanzienlijk te verminderen:

“Kortom, er is 13% van alle free float van Ethereum beschikbaar. Al het andere wordt op het spel gezet, vergrendeld en opgepot. Ze hebben de bevoorrading alleen maar moeilijker gemaakt. Het aanbod is dus lager.”

Kijkend naar de Bitcoin koers, zei Pal dat de toonaangevende cryptocurrency de komende maanden ook razendsnel kan stijgen:

“Ik heb ook de Bitcoin koers in kaart gebracht ten opzichte van Bitcoin 2013. Ze lijken behoorlijk op elkaar. Er zijn een heleboel andere manieren waarop ik het met Bitcoin zou doen met loggrafieken, regressieanalyse, dat soort dingen. Over het algemeen denk ik dat het ergens tussen de $250.000 en $400.000 ligt, met een externe kans van een miljoen [dollar] als we een langere cyclus krijgen.”

De macro analist benoemde twee enorme bullish factoren die de rally van de koningscryptocurrency zouden kunnen voeden:

“Vergeet niet, ze stijgen meestal 5 tot 10x in de laatste drie maanden van het jaar. We hebben niet eens het hoogste punt ooit bereikt, maar laten we zeggen dat Bitcoin 5x stijgt ten opzichte van het hoogste punt van $60.000. Dat is $350.000. Dat zou een heel normale rally zijn voor het einde van het jaar, aangezien we op het punt staan ​​een ETF (exchange-traded fund) te krijgen. En als ik gelijk heb, zien we misschien dat de centrale bank overgaat op meer geld drukken. Ze zullen dit jaar misschien niet meer geld drukken, maar ze zullen erover beginnen te praten. Die twee dingen alleen zijn genoeg om Bitcoin naar $350.000 te brengen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN