Cryptocurrency

Bedrijf achter CryptoPunks tekent deal met Hollywood

Het is duidelijk geworden dat Larva Labs, het bedrijf achter de bekende NFT-collectie CryptoPunks, een deal heeft getekend met United Talent Agency (UTA), volgens The Hollywood Reporter.

De deal houdt in dat CryptoPunks, de populaire reeks non-fungible tokens (NFT’s) van Larva Labs, zal worden vertegenwoordigd in film, TV, videogames en andere media. De andere NFT-series van Larva Labs, waaronder Meebits en Autoglyphs, kunnen daarnaast ook worden weergegeven.

Lesley Silverman, hoofd van UTA Digital Assets, verklaarde dat dit “een van de eerste kansen is voor een IP die volledig in de cryptowereld is ontstaan” om de entertainmentindustrie te betreden.

Matt Hall, de mede-oprichter van Larva Labs, voegde eraan toe dat zijn bedrijf “enthousiast is om met UTA samen te werken”, zowel voor de bekendheid als om de waarde van zijn verschillende NFT-series te vergroten.

Een van de meest opvallende NFT’s

CryptoPunks zijn zeer opmerkelijk omdat ze één van de eerste NFT’s waren die in 2017 op Ethereum werden geïntroduceerd, en omdat ze de afgelopen maanden snel in waarde zijn gestegen.

Dit jaar won CryptoPunks aan populariteit toen Christie’s en Sotheby’s bepaalde items in de serie verkochten. Tevens werd eerder deze maand bekend dat de betalingsgigant Visa ook een CryptoPunk voor $150.000 heeft gekocht.

Tevens werd gisteren bekend dat er weer een grote CryptoPunks-aankoop gedaan werd door één van de bekendste personen in de crypto-markt. Zo is bekend geworden dat Tron-CEO Justin Sun een aankoop van een CryptoPunk aangekondigd heeft. De CEO moest echter diep in de buidel tasten. Hij moest namelijk maar liefst $10 miljoen uitgeven om de NFT te verkrijgen.

Daarnaast meldde OpenSea dat CryptoPunks de grootste NFT-serie is die momenteel in omloop is, met een handelsvolume van 95.000 ETH ($320 miljoen op het moment van schrijven) in de afgelopen zeven dagen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN