Solana uitleg

Populaire CNBC-host kiest ervoor om zijn Ethereum om te zetten naar Solana

De Solana (SOL) koers heeft in de afgelopen 30 dagen een gigantische prijsstijging gezien. Op 29 juli stond de Solana koers op circa $30 dollar en 30 dagen later bewegen we net boven $94 dollar, een stijging van meer dan 300%. Deze stijging heeft er ook voor gezorgd dat SOL Polkadot (DOT) heeft ingehaald op basis van marktkapitalisatie.

Momenteel heeft SOL namelijk een marktkapitalisatie van $27,5 miljard, terwijl Polkadot op $25,5 miljard staat. Solana staat op plek 8 en de eerst volgende cryptomunt die Solana tegen zal komen is Dogecoin (DOGE), met een marktkapitalisatie van iets meer dan $37 miljard.

De Solana koersstijging heeft ook enorme nieuwsgierigheid bij handelaren opgewekt, waaronder Ran Neuner. Hij zei onlangs in een bericht op Twitter dat hij wellicht van plan is om zijn Ethereum om te zetten naar SOL.

“Ik denk dat ik vandaag al mijn ETH naar SOL omzet”, aldus Neuner.

Solana wordt gezien als een zeer sterke concurrent van Ethereum, omdat het project relatief lage kosten biedt met snellere transacties. Daarnaast speculeren analisten dat, de Solana koers die op zijn ATH staat, nog een beweging omhoog zou kunnen maken om binnenkort de twee nullen te bereiken. Verder maakte de institutionele belegger Grayscale in juni bekend dat het SOL onderzoekt.

De recente koersstijgingen komen ook voort uit de nieuwe ontwikkelingen van Solana. Zo kondigden ze onlangs aan dat het Chainlink in zijn platform heeft geïntegreerd, waardoor ontwikkelaars gedecentraliseerde prijsfeeds kunnen gebruiken. SOL gaf aan dat deze feeds in de meeste DeFi-apps kunnen worden gebruikt, en merkte op dat ontwikkelaars tijd en geld kunnen besparen door de noodzaak om soortgelijke services helemaal opnieuw te bouwen.

Wat kunnen we van de Solana koers verwachten?

In gesprek met MSdaan vroegen wij hem om zijn visie op de Solana koers. Hij zei:

“Wat ons het eerst opvalt is dat we op de hogere timeframes (o.a. de daily) een sterk bearish divergence gaande hebben op de RSI. Op de 4hr zien we dat we van de overbought zone weer naar beneden bewegen. De mac-d begint immers ook kracht te verliezen en een bearish cross zal snel plaatsvinden. “

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Het tekenen van de fibonacci levels geeft de volgende lijnen, we zien dat we de fib 2.0 hebben geraakt en dat als resistance heeft gediend. Ook is dat in de buurt van de $100, wat in veel gevallen ook een psychologisch belangrijk level is. Wat we nu verwachten is een pullback maar het is lastig in te schatten tot waar deze pullback zou kunnen plaatsvinden. In ieder geval hebben we met de groep orders op de $82.13 geplaatst.”

Solana koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN