NBA

NBA legende Stephen Curry koopt Bored Ape NFT voor $180.000

Drievoudig NBA-kampioen en tweevoudig MVP Stephen Curry heeft zijn profielfoto op Twitter gewijzigd in zijn laatste NFT-aankoop. Curry kocht het NFT-kunstwerk van Bored Ape Yacht Club (BAYC) voor 55 ETH, wat neerkomt op ongeveer $180.000.

Bron: Twitter

Bored Ape Yacht Club is een verzameling van 10.000 apen met strenge uitdrukkingen. Ze hebben een reeks attributen, variërend van verschillende uitdrukkingen tot outfits. De NFT’s dienen als lidmaatschap van een club die alleen op uitnodiging is en eigenaren hebben commerciële rechten over hun apen.

De aap van Curry heeft een blauwe vacht, zombie ogen en draagt ​​een tweed pak. Vooral de laatste twee zijn bijzonder zeldzame kenmerken, want slechts 1% van de apen draagt ​​een tweed pak en 3% heeft zombie ogen. 

Bored Ape in de top vijf meest populaire NFT projecten

Het project heeft in de afgelopen 24 uur alleen al $55,5 miljoen aan omzet gegenereerd en sinds de oprichting vier maanden geleden heeft het op Ethereum gebaseerde project een omzet van meer dan $352 miljoen behaald. Hiermee wordt Bored Ape het vijfde meest populaire NFT-project, volgens cijfers van CryptoSlam.io.

Recent kocht zelfs VISA nog een CryptoPunk voor een bedrag van $150k. Daarnaast betraden verschillende grote bedrijven de NFT markt. Zo kondigde Coca-Cola vorige maand haar allereerste NFT-collectie aan en lanceerde de New York Knicks onlangs de allereerste non-NFT-collectie van het NBA-team.

Dit nieuws zorgde voor de laatste grote push in prijzen. Gisteren werd het dagelijkse verkooprecord gebroken met een overdonderende $142 miljoen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN