Bitcoin koers analyse

Ethereum, XRP en vijf andere altcoins lijken klaar om te knallen, aldus Altcoin Daily

De bekende cryptocurrency-influencer en host van Altcoin Daily, Aaron Arnold, heeft in een recente video aangegeven dat Ethereum (ETH), XRP en vijf andere altcoins op het punt staan om te knallen.

Ethereum klaar om te knallen

Hij begon zijn video met aan te geven dat het ecosysteem van Ethereum floreert en dat het actief een aanbodschok ondergaat als gevolg van het kostenbesparende mechanisme dat eerder deze maand werd geïntroduceerd met de netwerkupgrade:

“Over cryptocurrencies gesproken die op het punt staan ​​te knallen, we moeten het hebben over Ethereum. Dit is de cyclus van Ethereum om te verliezen, mijn vrienden. Er is zoveel goeds gaande in het Ethereum-ecosysteem. Hoe kun je niet optimistisch zijn?”

Hij ging verder met:

“Ethereum lijkt klaar om te knallen en maakt op dit moment zeker een aanbodschok door. Ethereum handelt bovenop stabiele ondersteuning, terwijl de verkoopdruk erachter drastisch afneemt.”

Cardano kan niet achterblijven

De volgende op de lijst van crypto-influencers is Ethereum-concurrent Cardano (ADA). Volgens Arnold groeit de interoperabiliteit van Cardano terwijl het zich opmaakt om smart contracts te lanceren, wat een bullish signaal zou kunnen zijn:

“Dit is groot nieuws voor Cardano, aangezien ze hun smart contracts op 12 september willen upgraden. Er is iets anders opgedoken, dat is best wel cool. Cardano krijgt een Ethereum-compatibele zijketen…

De zijketen zal ingepakte ADA gebruiken als activa om transactiekosten te betalen … Dit is beter voor Ethereum, dit is beter voor Cardano. Het punt is dat alles interoperabel wordt, en het is goed dat al deze netwerken met elkaar samenwerken en met elkaar praten. Enorm bullish op Ethereum. Enorm optimistisch over Cardano.”

Solana en Chainlink

Arnold benadrukte vervolgens Solana (SOL) en blockchain-oracle Chainlink (LINK) als extra altcoins met groeiende interoperabiliteit. Dit ook omdat deze projecten onlangs besloten hebben om de handen ineen te slaan:

“Solana-ontwikkelaars kunnen nu Chainlink’s DeFi [decentralized finance]-prijsfeed gebruiken. Chainlink Oracle is nu live op het netwerk van Solana. Bouwers hebben nu toegang tot betrouwbare prijsgegevens. Dus zoals ik al zei, bullish op Solana en ook op Chainlink.”

Avalanche ziet er ook goed uit

Vijfde op de lijst van de YouTuber is de native token van het smart contract-platform Avalanche (AVAX), waarvan Arnold zei dat het momenteel zijn ecosysteem uitbreidt:

“Net zoals ik optimistisch ben over Cardano, net zoals ik optimistisch ben over Solana, ook optimistisch over Avalanche. Waarom stijgt Avalanche? Nou, het is vrij eenvoudig. Avalanche maakt gebruik van blue chip DeFi-protocollen. Avalanche heeft onlangs blue chip DeFi-projecten aangetrokken zoals Aave [AAVE], Curve [CRV] en Sushiswap [SUSHI]… Daarnaast zullen verschillende andere ontluikende DeFi-projecten in het Avalanche-ecosysteem waarschijnlijk bijdragen aan de groei.”

Natuurlijk ook een NFT-project

De volgende op de lijst van Arnold is gaming en non-fungible token (NFT) blockchain-platform Enjin (ENJ), dat onlangs een samenwerking aanging met een sociaal netwerk:

“Ik zou Enjin beschouwen als een blue chip gaming-cryptocurrency-projectprotocol. Het nieuws is dat het sociale netwerk Blockster … samenwerkt met Enjin en 400.000 vroege gebruikers beloont met NFT’s.”

Last but not least, XRP

De laatste altcoin op de lijst van Arnold is XRP, de native digitale asset op Ripple’s XRP Ledger. Arnold gaf aan dat zijn bullishness voor XRP gebaseerd is op een lezing van de parabolische stop en omgekeerde (SAR) indicator:

“XRP staat aan de vooravond van een prijsbeweging van 30%. XRP lijkt klaar om in volatiliteit te stijgen. Kan de prijs met meer dan 30% zien bewegen. De parabolische [SAR]-punten zijn bullish geworden, wat aangeeft dat er een uitbraak gaande is.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN