QTUM analyse

Bulls vs Bears: Quantum Protocol (QTUM) koers analyse

De huidige altcoin omgeving is momenteel aan het trillen. De meeste altcoins laten zien dat we in een nogal nauwe range zitten. De tijd doet ondertussen zijn werk en geeft ons aan dat het bijna tijd is om de range te verlaten en in trending te gaan. Heftig trenden is iets wat we verwachten. We hebben al de afgelopen hier en daar stevige poppers mogen waarnemen, trenden van 100% bij die poppers waren standaard. Maar het was hier en daar en niet veralgemeend. Die fase komt er echter wel aan, de veralgemening.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

De munt die wij vandaag echter verder gaan analyseren, voortkomend vanuit onze poll, is het Quantum Protocol (QTUM). We analyseren deze tegenover USDT. Laten we de grafieken erbij gaan pakken!

Het algemene plaatje is duidelijk genoeg. Een mooie maandelijkse bodem structuur, met een CUP and HANDLE patroon. De handle is wat we nu aan het opbouwen zijn.

Onze trade setup

Momenteel nog een downtrendline break-out te bespeuren, wat ideaal is voor ons om op zoek te gaan naar goeie invul orders. De groene zone is een mogelijke invulzone, dus op meerdere plaatsen kan er ingekocht worden, als de prijs nog tot daar kan zakken.

Naast de setup kunnen we via de VPVR (rechts van de chart) zien dat we netjes boven het middenstuk aan het traden zijn, wat als teken van steun gezien kan worden.

Confluences

We zoeken steeds naar meerdere bevestigingen. Wij maken gebruik van volgende strategieeen -Trading ranges – OBS – SUDS – Momentum. De eerste laag zijn ranges. We zullen de lagen apart aanzetten en kijken of enterys – takeprofits en stoplosses gemeenschap tonen. Dit geeft ons meer zekerheid en schakelt ook meteen emoties uit.

We zien vooral veel gemeenschappelijke levels die onze entries stop en take profits bevestigen. De laatste laag geef ons aan dat het momentum momenteel (tijd van schrijven) naar beneden hint, wat ons meer kansen bied om wat lager op te pikken dan de huidige prijs.

Conclusie

QTUM heeft een macro bullish prijstructuur weer , met een paar monster targets voor de langere termijn. We merken local en op meso timeframe dat er nog een kans op pullback in zit, en daar willen we dus eerst op spelen. safe enteries nemen rond 10.7 t.e.M. 6.506 Stoploss level onder 6.506 Take profits zien wij haalbaar op 20.537 – 22.135 – 25.465 – en 35.593

Trade safe en fijn weekend

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN