Ripple nieuws

Whales duwen de XRP koers flink omhoog

XRP ging een korte consolidatieperiode in, nadat het op 11 augustus voorbij het psychologische weerstandsniveau van $1 was gekomen. De prijsactie werd gekenmerkt door een reeks lagere hoogtepunten en hogere dieptepunten, wat leidde tot de vorming van een symmetrische driehoek op de 4-uur-grafiek.

XRP is echter één van de altcoins geweest die de leiding heeft genomen in de recente stijging van de crypto-markt, aangewakkerd door enorme koopdruk vanuit whales, en is de afgelopen 24 uur met ongeveer 12,5% gestegen naar een koers van $1,16.

Gedragsanalyseplatform Santiment laat momenteel ook zien dat de zesde grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie de koopdruk heeft die nodig is om zijn opwaartse trend voort te zetten. Op basis van de distributie van het aanbod is het aantal adressen met meer dan 1 miljoen XRP-tokens de afgelopen drie dagen met bijna 4,4% gestegen, wat neerkomt op ongeveer 14 whales sinds 10 augustus.

Het groeiende aantal grote investeerders dat Ripple steunt, lijkt op het eerste gezicht misschien onbeduidend. Maar als je bedenkt dat deze whales meer dan $1,17 miljoen aan XRP hebben, is de plotselinge piek in kooporders aanzienlijk. Tevens gaf Santiment het volgende aan op Twitter:

“XRP is vandaag naar $1.189 gepompt voor een indrukwekkend hoogtepunt in 3 maanden. Voordat het werd losgekoppeld van de rest van de crypto-markt, zagen we hints van ontwikkelingsactiviteit omhoogschieten. Het team van XRP laat nu het hoogste github-activiteitspercentage in de geschiedenis van het activum zien.”

Als we kijken naar de belangrijk niveaus voor XRP is duidelijk te zien dat, zolang het ondersteuningsniveau van $1,14 aanhoudt, de bulls zullen zegevieren. Als het echter niet boven dit cruciale ondersteuningsniveau blijft, kan dit leiden tot een piek in winstnemingen die XRP naar de volgende belangrijke vraagbarrière van $1,05 kan duwen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN