Zuid-Korea Cryptocurrencies

Binance stopt verschillende diensten in Zuid-Korea

De populaire cryptocurrency-beurs Binance heeft vandaag onthuld dat het een groot aantal diensten niet meer zal aanbieden in Zuid-Korea. Het bedrijf merkte in de aankondiging op dat het de lokale regelgeving evalueerde en “met onmiddellijke ingang de volgende aanbiedingen in Korea stopzet”:

  • KRW handelsparen
  • KRW-betalingsopties
  • Toepassingen voor P2P-handelaars
  • Ondersteuning voor websites in de Koreaanse taal

Vorige week kondigde voormalig CEO van Binance US en voormalig waarnemend Comptroller of the Currency, Brian Brooks, aan dat hij zijn functie bij de Amerikaanse tak van de beurs zou verlaten. Daarvoor schortte HSBC de aan Binance gekoppelde betalingen op en stopte het bedrijf ook met derivatenproducten in Hong Kong. Vandaag maakte Binance echter bekend dat het geen producten en diensten zal aanbieden in Zuid-Korea. De beurs zei het volgende hierover:

“Omdat Binance zijn product- en serviceaanbod voortdurend evalueert om proactief te voldoen aan de lokale regelgeving, zullen we het volgende aanbod in Korea met onmiddellijke ingang stopzetten.”


Binance maakte ook bekend dat de crypto-beurs diensten zou stopzetten die voortkomen uit de peer-to-peer (P2P) uitwisseling die het exploiteert. “Binance P2P verwijdert KRW-handelsparen op vrijdag 13-08-2121 om 11:00 UTC (20:00 UTC+9). Gebruikers wordt geadviseerd om alle gerelateerde P2P-transacties te voltooien en gerelateerde handelsadvertenties te verwijderen”, merkte het handelsplatform op.

Bovendien zei Binance dat het geen producten en diensten in de Koreaanse taal aanbiedt en geen Koreaanse communicatiekanalen aanbiedt. “Houd er ook rekening mee dat we geen officiële Telegram- of andere online communicatiekanalen in het Koreaans gebruiken”, concludeerde Binance.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN