KuCoin

Deze altcoin is in slechts zeven dagen met meer dan 4000% gestegen

In de afgelopen jaren zijn er verschillende altcoins aanzienlijk gestegen, waaronder Ethereum (ETH) en Dogecoin (DOGE). Deze week was het de beurt aan een andere altcoin. Alchemy Pay (ACH) steeg in slechts zeven dagen met meer dan 4000% na twee belangrijke aankondigingen.

Alchemy Pay steeg vorige week van een dieptepunt van $0,004 naar een hoogtepunt van $0,18, volgens Coingecko. Dit komt neer op meer dan 4.000% winst voor ACH investeerders die de rally van het dieptepunt tot het hoogtepunt hebben vastgehouden.

Alchemy Pay werd in 2018 opgericht en is een hybride crypto-fiat betalingsgateway die actief is in 65 landen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om betalingen te ontvangen in de lokale valuta van hun voorkeur, ongeacht de betaalmethode en valuta van de afzender. ACH maakt ook crypto- en fiat-transacties mogelijk voor bedrijven en financiële instellingen. De altcoin werd vorige week genoteerd op crypto-exchange Coinbase Pro, waardoor de munt in 24 uur na het nieuws met circa 70% steeg.

Daarnaast werkt de grote cryptocurrency exchange Binance samen met Alchemy Pay om betalingsdiensten voor klanten en verkopers te stroomlijnen in fiat- en digitale valutasystemen. De samenwerking heeft tot doel een ​​betalingsbrug te bouwen tussen crypto en fiat via de Binance Pay wallet.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN