Bitcoin

Bitcoin koers zal met 85% crashen, zegt HEX oprichter Richard Heart

De euforie onder investeerders is weer helemaal terug. De Bitcoin (BTC) koers maakte deze week een stevige opwaartse beweging en doorbrak verschillende weerstandniveaus. Maar toch wil de oprichter van HEX, Richard Heart, investeerders waarschuwen voor een eventuele Bitcoin crash van maar liefst 85%. Heart denkt dat er een flinke crash zit aan te komen en dat het verleden van BTC dit bevestigt.

In een interview met Kitco News verwees Heart naar de dip van 2017. In dat jaar daalde de Bitcoin koers in een jaar tijd met ongeveer 83%, wat volgens hem ook nu weer zal gebeuren.

“Ik denk dat Bitcoin naar $10.000 zal dalen van zijn hoogtepunt van $65.000, want dat is wat het normaal doet, het daalt met 85%. Ethereum daalt meestal met 95% omdat het een lagere liquiditeit heeft”, zei Richard Heart.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Zij hebben het mis en ik heb gelijk. Ik heb een geschiedenis van het voorspellen van de top. Ik voorspelde de $65.000 Bitcoin top en trok de grafiek en toen vertelde ik je tijdens de laatste cyclus dat Ethereum zijn top had bereikt. 27 dagen later raad eens wat er gebeurde. Deze cyclus, precies 27 dagen later, bereikte Ethereum de top. Ik heb het 100% goed gedaan, je kunt het onmogelijk beter doen, en ik deed hetzelfde in 2017.

Heart merkte verder op dat hij het niet eens is met het idee dat institutionele handelaren en grote investeerders die Bitcoin kopen de munt alleen maar minder volatiel maken. Ook waarschuwde hij investeerders over het “big investor buy”-verhaal, waarbij grote investeerders Bitcoin kopen. Volgens hem is dit waarschijnlijk juist het beste moment om short te gaan op Bitcoin.

Verschillende analisten voorspellen een lagere Bitcoin koers

De Bitcoin koersvoorspelling van Heart komt in het rijtje te staan van andere crypto-analisten die ook een voorspelling hebben gedaan voor een lagere Bitcoin koers. Robert Kiyosaki, de auteur van het bestverkochte boek “Rich Dad, Poor Dad”, uitte opnieuw zijn zorgen over het financiële systeem en zei dat de Bitcoin koers naar het $24.000 niveau zal dalen. Ook voorspelde een van de grootste wereldwijde financiële instellingen JPMorgan een Bitcoin koersdaling tot $25.000.

Wil je het interview met Richard Heart zien? Bekijk hem dan hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN