Binance Launchpad

Binance stopt nu ook futures- en derivatenproducten in Hong Kong

Eerder vandaag werd al duidelijk dat de bekende cryptocurrency-beurs Binance besloten heeft om zijn compliance-strategie aan te passen van reactief naar proactief. Als onderdeel hiervan heeft het vandaag aangekondigd dat het geen crypto-futures en handel in opties meer zal aanbieden aan gebruikers in Hong Kong.

Met onmiddellijke ingang kunnen nieuwe gebruikers uit Hong Kong geen rekeningen meer openen bij Binance om cryptoderivaten te verhandelen. Wat bestaande gebruikers betreft, zei Binance dat het later een datum zal aankondigen, en vanaf die datum hebben gebruikers uit deze landen 90 dagen om hun openstaande posities te sluiten. Het kondigde het volgende aan:

“Binance wordt de eerste grote beurs van cryptocurrency en digitale activa die de toegang tot derivatenproducten proactief beperkt voor gebruikers in Hong Kong.”

De stap komt slechts een week nadat Binance het handelsaanbod voor derivaten voor drie Europese landen heeft stopgezet: Duitsland, Italië en Nederland. Destijds zei de crypto-beurs dat het het aanbod in de Europese regio geleidelijk zal afbouwen.

Binance stopte onlangs ook met het wereldwijd verhandelen van aandelentokens, te midden van toezicht door regelgevende instanties over de hele wereld. Overheidsinstanties in de VS, het VK, Hong Kong, Italië, Japan, Thailand, Polen en de Kaaimaneilanden hebben allemaal onlangs waarschuwingen afgegeven of actie ondernomen tegen de beurs.

Zhao erkende onlangs dat de crypto-ruimte nu “relatief zwaar gereguleerd” is en zei dat Binance een “grote draai moet maken van een technologie-startup naar een financiële dienstverlener”.

Binance is in feite op zoek naar een fysiek hoofdkantoor in meerdere rechtsgebieden, zei Zhao. Tot nu toe zegt Binance dat het op een “gedecentraliseerde” manier heeft gewerkt. Zhao staat ook open voor het idee om een ​​nieuwe CEO van Binance te hebben met een “zeer sterke achtergrond op het gebied van regelgeving”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN