Ripple SEC

Ripple CEO zegt dat Binance documenten heeft die relevant zijn voor SEC-rechtszaak

In een nieuwe aanvraag bij het zuidelijke district van New York vraagt ​​het juridische team van de Ripple CEO, Brad Garlinghouse, om documenten van Binance die informatie bevatten over het proces waarmee Garlinghouse transacties op buitenlandse beurzen uitvoerde met XRP. De aanvraag gaf volgende aan:

“Dhr. Garlinghouse zoekt naar buitenlandse ontdekking op basis van zijn oprechte overtuiging dat [Binance Holdings Limited] over unieke documenten en informatie beschikt met betrekking tot deze zaak, en in het bijzonder met betrekking tot het proces waarmee transacties in XRP naar verluidt door de heer Garlinghouse zijn uitgevoerd op buitenlandse handelsplatforms voor digitale activa.”

Volgens de gewijzigde aanklacht (AC) van de SEC, verkocht Garlinghouse meer dan 357 miljoen XRP ($257.348.709) aan “publieke investeerders op de markt”, en deze fondsen werden verkocht op “wereldwijde” digitale handelsplatforms voor activa aan investeerders “over de hele wereld.” Het ging verder met:

“De SEC streeft naar disgorgement op basis van de verkopen van de heer Garlinghouse, inclusief de verkopen op digitale handelsplatforms voor activa buiten de Verenigde Staten.”

Het juridische team van Garlinghouse betwistte deze opmerking in de gewijzigde aanklacht en specificeerde dat de beschuldiging van de SEC eigenlijk alleen van toepassing is op binnenlandse verkopen en aanbiedingen van effecten, daarbij verwijzend naar sectie 5 van de Securities Act van 1933:

“In het geval van transacties uitgevoerd op dergelijke buitenlandse handelsplatforms, vonden zowel de aanbiedingen van XRP als de verkopen van XRP plaats in de boeken en records van de respectieve platforms, en dus geografisch buiten de Verenigde Staten. Het verzuim van de SEC om binnenlandse aanbiedingen en verkopen te beweren, zou fataal moeten zijn voor haar claims om de redenen die zijn uiteengezet in de motie van dhr. Garlinghouse om af te wijzen.

… de ontdekking die de heer Garlinghouse zoekt, zal relevant zijn om aan te tonen dat de aanbiedingen en verkopen die de SEC uitdaagt niet in dit land hebben plaatsgevonden en niet zijn onderworpen aan de wet die de SEC in dit geval heeft ingeroepen. De entiteit die in deze motie wordt geïdentificeerd, is een digitaal handelsplatform voor activa buiten de Verenigde Staten dat de heer Garlinghouse gebruikte om transacties uit te voeren in XRP. Het bewijs dat van dit platform voor de handel in digitale activa moet worden verkregen, is een bewijs van de vraag of er met betrekking tot deze transacties “onherroepelijke aansprakelijkheid” is aangegaan buiten de Verenigde Staten.”

De reactie van Garlinghouse komt als onderdeel van de lopende SEC-rechtszaak die in december 2020 tegen Ripple is aangespannen, waarin aanvankelijk werd beweerd dat Brad Garlinghouse en de mede-oprichter van Ripple, Chris Larsen, XRP-tokens als niet-geregistreerde effecten verkocht heeft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN