Neo 3.0 (of N3) is eindelijk gelanceerd!

Het bekende, maar toch bijna vergeten, blockchain-project Neo (NEO) kondigde vandaag de lancering van zijn langverwachte upgrade naar Neo 3.0 aan. Volgens Neo-oprichter Erik Zhang is het team verheugd dat Neo N3 eindelijk live is. Erik Zhang kondigde voor het eerst de intenties van het bedrijf aan om Neo 3.0 te bouwen in juli 2018.

Ondanks de pandemie die ervoor zorgde dat de wereld aanzienlijk veranderde en de cryptomarktcrash, verklaarde het team dat het een grote inspanning was geweest om de N3-versie te lanceren. Het team gaf het volgende aan:

“Gedurende dit alles hebben we echter één enkel doel in de gaten gehouden: de meest ontwikkelaarsvriendelijke blockchain bouwen.”

Het team merkte ook op dat ze dit deden met de hulp van veel landen over de hele wereld, met name bijdragen uit Amerika, Europa en Azië. “We kunnen niet dankbaarder zijn voor alle bijdragen of trotser zijn op wat we samen hebben bereikt”, voegde het Neo-team eraan toe.

Daarnaast zei Neo dat N3 ambitieus is, aangezien het grote functies, zoals platform-native gedecentraliseerde opslag en orakels, bevat. Bovendien brengt het veel belangrijke upgrades van Neo Legacy, waaronder een herzien governancesysteem, een geheel nieuwe structuur en een verbeterd economisch model. Dit zijn slechts enkele van de kenmerken van N3.

Om de lancering van Neo N3 te vieren, is het team van plan om non-fungible tokens (NFT’s), testnet-activiteiten, contentprogramma’s en meer weg te geven. Sterker nog, Neo dringt er bij zijn community op aan om de komende weken de officiële kanalen van Neo te volgen voor meer informatie.

Tokenmigratie

Bovendien zei Neo dat tokenmigratie een cruciale gebeurtenis is voor de lancering van Neo N3. De Neo Foundation benadrukte dat de migratie het creëren van een nieuw adres op Neo N3 omvat. Ook het verzenden van Neo Legacy-tokens naar een migratiecontract.

Bovendien hebben gebruikers dan drie opties voor het migratiepad. De keuzes kunnen de Neo.org-website zijn via dAPI, in-wallet-migratie of via beurzen.

Neo roept ook NEO- of GAS-houders op om notities te maken van de migratiedata, die in verschillende fasen zullen gebeuren. De “Early Bird-migratie” begint op 9 augustus en de “Massamigratie” begint op 1 september.

Ook loopt het “Token Migration Incentive Program” van 1 september tot 31 oktober. Deze fase biedt bonus NEO-tokens aan gebruikers. De bonussen beginnen bij 1% en worden lager over de periode van 8 weken.

Bovendien zei het team dat als je 10 NEO, 20 GAS of meer migreert, de Neo Foundation automatisch de kosten van de overdracht dekt.

Neo vereist echter 1 GAS-vergoeding als u minder dan 10 NEO of 20 GAS verplaatst. “Dit komt omdat er nu kosten zijn voor alle Neo N3-transacties”, voegde het team eraan toe.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN