Stoner Cats Mila Kunis

Stoner Cats NFT-verkoop haalt meer dan $8 miljoen op

De recente tokenverkoop voor de nieuw gelanceerde NFT-animatieshow Stoner Cats van Mila Kunis heeft het team geen windeieren gelegd, aangezien de NFT’s in minder dan 40 minuten uitverkocht waren. De NFT’s zijn verkocht voor een totaal van 3.647 ETH (ongeveer $8,4 miljoen).

Het verhaal van Stoner Cats draait om de lieve oude dame Ms. Stoner en haar katten. De “magische” medicinale marihuana van mevrouw Stoner geeft haar katten echter de mogelijkheid om te praten en zorgt voor hilarische afleveringen.

De katten worden ingesproken door verschillende bekende namen in de entertainmentwereld en daarbuiten, waaronder Ashton Kutcher, Jane Fonda, Chris Rock en zelfs Ethereum-medeoprichter Vitalik Buterin.

De verkoop, die een verzameling van 10.420 NFT’s van digitale katten met unieke eigenschappen omvatte, werd gecreëerd om de productie van de show te financieren en te promoten. Door 0,35 ETH (ongeveer $800) te betalen voor een Stoner Cat NFT, konden gebruikers toegang krijgen tot alle afleveringen van de televisieshow – naast het bezit van de NFT zelf.

Maar het ging niet allemaal van een leien dakje. De verkoop stuitte op technische problemen, waardoor veel gebruikers hun tokens niet ontvingen ondanks het betalen van transactiekosten. Volgens Dune Analytics kostte het de getroffen gebruikers ongeveer 344 ETH, ter waarde van $700.000.

Ashton Kutcher, mede-ster van Stoner Cats, heeft verklaard dat het Stoner Cats-team de verloren ETH “persoonlijk zal vergoeden” om alle mislukte transactiekosten te dekken.

Het probleem deed zich grotendeels voor omdat er zoveel gebruikers waren die probeerden snel de NFT’s te kopen, waardoor de transactiekosten van Ethereum omhoogschoten en de Ethereum-blockchain verstopte. En de manier waarop Ethereum werkt, is dat, zelfs als de transactie mislukt, gebruikers uiteindelijk toch de transactiekosten moeten betalen.

Kutcher tweette het volgende afgelopen weekend:

“We hebben de industriestandaarden gevolgd en hebben geen fouten gevonden. Maar we vinden dat we onszelf aan hogere normen moeten houden. We hebben veel geleerd en gaan het allemaal opschrijven en delen.”

Sinds de verkoop zijn veel van de Stoner Cat-tokens geveild op NFT-marktplaats OpenSea, met minimale startbiedingen tot 59 ETH (ongeveer $153.000).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN