NFT

New York Knicks lanceert NFT-collectie

Op dinsdag lanceerden de New York Knicks, in samenwerking met Sweet, de allereerste non-fungible token (NFT) -collectie van het NBA-team. De NFT’s bevatten digitaal ontworpen 3D-speltickets in beperkte oplage, speciaal gemaakt voor het basketbalteam.

Vijf tickets klassieke tickets

Een aantal NBA-teams maken gebruik van blockchain-technologie en veel Amerikaanse professionele basketbalteams hebben zich beziggehouden met alle soorten cryptoconcepten zoals NFT’s en partnerschappen die gericht zijn op het verbeteren van de acceptatie van cryptocurrency.

De NBA heeft zijn eigen blockchain-adviescommissie en teams zoals de Portland Trail Blazers, Boston Celtics en Cleveland Cavaliers zijn onlangs in de blockchainwereld gestapt. Deze week lanceerden de New York Knicks hun allereerste NFT-collectie. Daarnaast kondigde het team een samenwerking aan met NFT-marktplaats Sweet om de verzamelobjecten te veilen.

In de Knick’s NFT-collectie zijn vijf gametickets uitgegeven en tot nu toe zijn drie van de kavels verkocht. Dan is er nog een Knicks 2020-2021 gedenkplaat. De website beschrijft het als volgt:

“Herdenk het seizoen 2020-2021 van de Knicks met deze unieke 3D NFT die alle 5 de tickets weergeeft. De hoogste bieder ontvangt de 1-op-1 ticket plaquette en mint #1 van alle 5 individuele NFT-tickets geleverd aan een voorkeursportefeuille.”

Binance

De New York Knicks gedenkplaat NFT

Volgens de beschrijving van het item op de gedenkplaatveiling zijn de vijf games die worden gemarkeerd via digitale tickets in de gedenkplaat:

  • 9 april: OT-overwinning op de Memphis Grizzlies om een ​​overwinningsreeks van 9 wedstrijden te behalen.
  • 24 april: 9e overwinning op rij na het verslaan van de Toronto Raptors.
  • 16 mei: Overwinning op Celtics om het reguliere seizoen af ​​te sluiten en om zich als vierde voor de Eastern Conference Playoffs te plaatsen.
  • 23 mei: Eerste playoff-wedstrijd in MSG in 8 jaar en grootste indoor-evenement in NYC sinds maart 2020.
  • 26 mei: Knicks wist een achterstand van 13 punten weg te poetsen om de serie gelijk te trekken op 1-1.

De veiling van gedenkplaten eindigt op zaterdag 31 juli om 12.00 uur (EDT) en het huidige hoogste bod van de gebruiker ‘Esteban M.’ staat op $5.565,55. De NFT-tickets voor de OT-overwinning van 9 april van de Knicks en de negende overwinning op rij van 24 april zijn de enige twee 3D-tickets die nog over zijn.

Non-fungeerbare tokens hebben de laatste tijd veel aandacht gekregen. Zo hebben populaire televisiesterren en ondernemers Mila Kunis en Ashton Kutcher een animatieserie genaamd “Stoner Cats” gelanceerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN