XRP koers

XRP koers stijgt door het goede nieuws vanuit Ripple

De op zes na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, XRP, registreerde de afgelopen paar uur een prijsstijging van bijna 20%. De prijsstijging heeft de altcoin van het bekende blockchainbedrijf Ripple geholpen om uit zijn neerwaartse spiraal te breken en een nieuw maandelijks hoogtepunt van $0,7518 te bereiken.

XRP heeft het grootste deel van de afgelopen maand onder de $0,70 geconsolideerd. Na in mei van dit jaar een nieuw hoogtepunt in drie jaar van $1,96 te hebben behaald, is de prijs samen met de rest van de markt voortdurend gedaald, waarbij het 65% van zijn winst ten opzichte van de jaarlijkse top heeft verloren.

Er wordt aangenomen dat de huidige prijsverhoging wordt beïnvloed door de laatste aankondiging van Ripple. Het blockchainbedrijf kondigde eerder vandaag de lancering aan van zijn eerste On-Demand Liquidity (ODL)-corridor in Japan.

De ODL-diensten van Ripple zijn behoorlijk populair en er is veel vraag naar, vooral in de regio Azië-Pacific. De nieuwe ODL-corridor van Ripple zou de Filippijnse bevolking in Japan helpen om veel sneller en goedkoper geld naar de Filippijnen te sturen.

Binance

Het is natuurlijk algemeen bekend dat Ripple het momenteel moeilijk heeft, aangezien het bedrijf verwikkeld is in een rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De rechtszaak beschuldigt Ripple van het verspreiden van niet-gereguleerde effecten in de vorm van XRP, wat ertoe leidde dat verschillende crypto-beurzen XRP van hun platform verwijderden. De prijs van altcoin kreeg een enorme klap en daalde tot een jaarlijks dieptepunt van $0,1748.

De hoorzitting voor de rechtszaak begon en onthulde veel verrassende feiten over het gebrek aan tijdige actie en het gebrek aan nalevingsadviezen vanuit de SEC. De zaak heeft veel wendingen genomen en lijkt niet in de buurt van het einde te zijn. Één van de recentere wendingen kwam in de vorm van Ripple die een depositiemotie indiende tegen voormalig SEC-directeur William Hinman. SEC maakte echter bezwaar tegen de motie die beweerde dat de opmerkingen van de voormalige SEC-directeur niet konden worden gebruikt om het standpunt van SEC te bewijzen.

Hinman als directeur had beweerd dat Ethereum in de loop van de tijd een bezit was geworden in plaats van een effect als SEC-directeur, en Ripple wil die verklaring in zijn voordeel gebruiken. De rechtbank heeft de verhoring toegestaan ​​en nu zijn alle ogen gericht op de uitkomst.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN