Blockfolio trading

Blockfolio verandert naam naar FTX

West Realm Shires Services Inc., FTX Trading Limited en Blockfolio Inc., de bedrijven achter respectievelijk FTX.US, FTX.COM en FTX: Blockfolio, hebben vandaag aangekondigd dat de mobiele app FTX: Blockfolio is omgedoopt tot FTX (de “FTX mobiele app” of de “FTX-app”). Met ingang van vandaag zullen gebruikers van de FTX: Blockfolio (nu de FTX-app) de naamswijziging automatisch zien, zonder dat dit enige impact heeft op hun huidige gebruikerservaring.

Sinds de overname van ‘s werelds meest populaire applicatie voor het volgen van Bitcoin- en cryptocurrency-portfolio’s in augustus 2020, was het doel om de handel via FTX.COM en FTX.US te integreren. Door toegang te krijgen tot twee van de toonaangevende internationale en Amerikaanse cryptocurrency-beurzen, hebben gebruikers die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency-investeringen de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan cryptocurrencies, NFT’s en digitale activa te verhandelen via één krachtig mobiel platform.

Binance

FTX CEO Sam Bankman-Fried reageerde op het nieuws van vandaag door het volgende te zeggen:

“De rebranding van FTX: Blockfolio naar FTX legt de definitieve limiet op onze acquisitie van Blockfolio, een verdubbeling van onze inzet om het nummer één crypto-handelsplatform te zijn voor zowel particuliere als institutionele gebruikers. De rebranding van Blockfolio toont onze toewijding aan mobiele handel en is gewoon een nieuwe stap in de groei van ons merk op wereldwijde schaal en stelt ons in staat om nieuwe functies op de markt te brengen en de gebruikerservaring te verbeteren.”

Handelen op de mobiele FTX-app wordt mogelijk gemaakt door FTX.COM en FTX.US, afhankelijk van de locatie van de gebruiker. Wanneer gebruikers handelen in hun FTX-app autoriseren en hun klantidentificatie voltooien, leidt de app hen automatisch naar de handelsproducten en activa die beschikbaar zijn op basis van hun rechtsgebied. Voor inwoners van de VS zal de mobiele FTX-app dienen als de vereenvoudigde maar krachtige mobiele interface van de FTX.US-website.

Brett Harrison, president van FTX.US, concludeerde:

“We hebben de beslissing om Blockfolio te hernoemen naar FTX zeer serieus genomen en we hopen dat het onze toewijding aan het perfectioneren van de gebruikerservaring in de detailhandel op FTX.US en FTX.COM laat zien. Het weerspiegelt ook hoe wij intern erover denken: Blockfolio is volledig geïntegreerd en wordt één en hetzelfde als FTX. Samen kijken we ernaar uit om te verbeteren, uit te breiden en te werken aan het leveren van het beste product voor zowel retailgebruikers als instellingen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN