Chicago bulls

Shopify voegt ondersteuning voor verkopers toe om rechtstreeks NFT’s te verkopen

De president van Shopify, Harley Finkelstein, heeft bekendgemaakt dat zijn bedrijf ondersteuning heeft toegevoegd voor non-fungible tokens (NFT’s). Hierdoor kunnen handelaren op Shopify rechtstreeks NFT’s verkopen zonder afhankelijk te zijn van een externe marktplaats. Finkelstein maakte het nieuws bekend in een tweet:

“Als je dit jaar 1 minuut op internet hebt doorgebracht, heb je veel gezien over NFT’s. @Shopify we maken het voor onze handelaren gemakkelijker om NFT’s rechtstreeks via hun winkels te verkopen, met als een van de eerste de @ChicagoBulls NFT-winkel. https://nft.bulls.com.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Voordat Shopify deze mogelijkheid aanbood, zouden verkopers moeten verkopen via een externe marktplaats, oftewel minder controle over de verkoop en klantrelatie. Wederom leggen we de macht terug in de handen van handelaren en ontmoeten we klanten hoe en waar ze willen kopen.”

De Bulls NFT’s worden vrijgegeven via de Flow Blockchain, gelanceerd door NBA Top Shots-ontwikkelaar Dapper Labs. De digitale verzamelobjecten zijn geïnspireerd op de zes NBA-kampioenschappen van Chicago bulls uit de jaren negentig. Minder dan 600 NFT’s van Bulls zullen op de markt komen. De eerste NFT werd gelanceerd op 26 juli en is al uitverkocht en de resterende NFT’s worden deze week onthuld. 

The Bulls Legacy Collection, Drop 1: nft.bulls.com

De aankoop van een NFT lijkt op het kopen van een gewoon product bij een handelaar, maar in plaats van een aantal dagen te wachten totdat je het product hebt ontvangen, is de transactie onmiddellijk. Een NFT kan elk digitaal materiaal zijn, variërend van video’s, foto’s, liedjes, kunst en gedigitaliseerde objecten. NFT’s zijn niet deelbaar, net zoals dat je iemand geen deel van een concertticket kunt sturen. Een deel van een concertticket is op zichzelf niets waard en kan niet worden ingewisseld.

Binance

Grote bedrijven betreden de NFT markt

De NFT-markt is in het afgelopen half jaar flink gegroeid en nog steeds zien we grote bedrijven en merken de markt betreden. Zo maakten wij eerder deze maand bekend dat Dolce & Gabbana een eigen NFT-collectie gaat lanceren. Ook meldde wij eerder dit jaar dat eBay NFT’s gaat aanbieden op haar platform.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN