Trading

Crypto exchange FTX verlaagt limiet voor hefboomhandel van 101x tot 20X

Crypto-exchange FTX heeft zijn limiet voor hefboomhandel verlaagd van 101X naar 20X. De reden achter dit besluit is volgens FTX-CEO Sam Bankman-Fried, voornamelijk het gebrek aan gebruik.

De CEO van FTX zei vandaag op Twitter dat slechts een klein percentage van de gebruikers van FTX gebruik maakt van de hoge hefboomwerking. Hij merkte op dat de gemiddelde hoeveelheid hefboomwerking die op de crypto-exchange gebruikt wordt slechts ongeveer 2X is.

“We denken dat hefboomhandel geen belangrijk onderdeel is van het crypto-ecosysteem, en in sommige gevallen is het geen gezond onderdeel ervan”, zei Sam Bankman-Fried.

Binance

Bankman-Fried gaf verder aan dat dit waarschijnlijk de richting is waar de crypto-industrie opgaat, en zegt dat FTX de eerste stap zet.

“Nogmaals, dit zal een klein deel van de activiteit op het platform raken, en hoewel veel gebruikers hebben aangegeven dat ze de optie leuk vinden, gebruiken maar weinigen het. Het is tijd, denken we, om verder te gaan”, zei Sam Bankman-Fried.

FTX sluit nieuwe samenwerking

FTX exchange is de laatste tijd veel bezig met nieuwe samenwerkingen. Zo werden onlangs American football-superster Tom Brady en zijn vrouw Gisele Bündcheni aangesteld als merkambassadeur van FTX. Daarnaast tekenden FTX en het Amerikaanse professionele esports-team TSM een meerjarig partnerschap. FTX zal de komende 10 jaar $21 miljoen per jaar aan TSM betalen om zijn naam te veranderen en te rebranden naar TSM FTX.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN